2777
2789

همین.الان از حموم برگشتم 

جاهایی که حس کردم کثیفه و زیاد کشیدم مث چی قرمز شده

کبودیم بعد از گذشتش قرمز نمیمونه

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ی دختر باید بازوی دوس پیرشو مک بزنه😂حالا گاز بود یچیزی اونم قسمت نرمی رو گاز نمیگیرن چون درد دا ...

استغفرلله روم به دیوار . همیشع اینکارو بامن میکنه.. و از من میخاد اون قسمت رو کبود کنم..................... میفهمی؟

همونجایی ک من کبود میکردم

اینو نمی‌دونم وای من یبار ماهیچه پشت پام خودبخود کبود  و قرمز و بنفش شده بود ضربه هم نخورده بودم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

استغفرلله روم به دیوار . همیشع اینکارو بامن میکنه.. و از من میخاد اون قسمت رو کبود کنم.............. ...

عههههههه اینو پس از اول بگو...

پس همون یک تو ذهنته درسته جرش بده!

البته مطمئنی اثار کبودیای خودت نبوده؟

حالا نیاز نیست مراتب عدم رعایت حیا و ... رو جار بزنید اینجا

سلام ببخشید شما  کلاسای استادشجاعی رو دیدین؟ منم ازشون برنامه گرفتم 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

عههههههه اینو پس از اول بگو...پس همون یک تو ذهنته درسته جرش بده!البته مطمئنی اثار کبودیای خودت نبوده ...

نههه باباااا یه ماهه ندبدمش ..  ماه به ماه نمیبینمش..... همش تهرانه

سلام ببخشید شما کلاسای استادشجاعی رو دیدین؟ منم ازشون برنامه گرفتم

بله؟ جایی اعلام کردم؟ نه اشتباه گرفتید

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بله؟ جایی اعلام کردم؟ نه اشتباه گرفتید

ببخشید قصد جسارت نداشتم 

اخه تو امضاتون یه جمله از ایشون نوشتین 🌹

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

ببخشید قصد جسارت نداشتم اخه تو امضاتون یه جمله از ایشون نوشتین 🌹

اهان نه خواهش میکنم. نه فقط ی سری از وویس هاشونو گوش دادم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...