2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی جدی بیکاری؟ یا چون جمعه س اینجایی

بیکار که نه

این تایم بیکارم

داخل مغازه نشستم هستن کار انجام بدن 

منم رو تحقیقاتم فکوس کردم

ولی اون بیکاری خیر خداراهزاران مرتبه شکر

اتفاقا این شایت کمک بزرگی به خیلی ها میکنهواقعا باید کمال تشکر و از مدیرش کرد🙏

برو سرچ کن نی نی سایت میبینی پایینش نوشته راهنمای بچه داری و بارداری تو باردار میشی که بدردت بخوره؟اگه میخوای با پارتنر یا همسرت به مشکل نخوری برو مشاور اینجا چیزی بدردت نمیخوره

میگفتی سرچ کن بله کوتهی از من بود 🙏

وا خب وقتی میبینی من توی چه موقعیتی اسمشو میبرم باید میفهمیدی چیز رندومی نیست که همه استفاده کنن برای خانوماس خب بعدم مگه چیه کاپه کاپ علم غیب دارم بدونم خوشت نمیاد بگم؟

برو سرچ کن نی نی سایت میبینی پایینش نوشته راهنمای بچه داری و بارداری تو باردار میشی که بدردت بخوره؟ا ...

باور کن آبجی من از وقتی به وسیله عمه با این سایت آشنا شدم زندگیم بکلی تغییر کرد از نوع مثبتش

کاربری دست دو نفره من و عمه جونم 

برو سرچ کن نی نی سایت میبینی پایینش نوشته راهنمای بچه داری و بارداری تو باردار میشی که بدردت بخوره؟ا ...

عزیز حرف شما درست این سایتم استادم معرفی کرده نگاهم کنی چند روز اومدم و میرم

و اینکه استادم گفت همه چی داخل هست جز راهنمایی بچه داری و بارداری

شما خودت الان تاپیک هارو بخون ۹۹درصد تو طلاقن

من رشته تحصیلیم روانشناسیه

برای تحقیقاتم محدودیتی وجود نداره

و این سایت تو چند ساعت وقتها که گذاشتم کمک بزرگی کرد

وا خب وقتی میبینی من توی چه موقعیتی اسمشو میبرم باید میفهمیدی چیز رندومی نیست که همه استفاده کنن برا ...

بله شما فرمایشتون درسته عذر خواهی میکنم 🙏

شما انگار اعصبی هستین پوزش🙏