2777
2789
عنوان

خانما باقالی گرفتین پاک کنین 😁

76 بازدید | 6 پست

من ۲۵ کیلو گرفتم پاک کردم مصرفمون بالاست واسه باقالی پلو دلم نمیاد پاک شده بخرم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

سلام عزیزم کار درستی کردی معلوم نیس این خریدنیا چجوری باشن

و اینحوری‌از لحاظ اقتصادی هم بیشتر میصرفه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

وااااای الان باقالی هست تو بازار؟؟ 

ببین ینی باقالی همیشه یه حسرت برام بوده که بپزم با لیمو نمک بخورم مامانم هیچوقت نمی‌ذاره باید کلی التماسش کنم ، میگه کم خونی میاره 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااای الان باقالی هست تو بازار؟؟ ببین ینی باقالی همیشه یه حسرت برام بوده که بپزم با لیمو نمک بخورم ...

اره 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

سلام عزیزم کار درستی کردی معلوم نیس این خریدنیا چجوری باشنو اینحوری‌از لحاظ اقتصادی هم بیشتر میصرفه

سلام عزیزم اره واقعا 

من منتظرم حقوقمونو بدن بخرم فریزکنم،شوهرم همینجور آبپز دوست دارم خودمم همه مدلش(آبپز،پلویی،دوپیازه)

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

5 کیلو نخود خریدم دیروز پاک کردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......