یه سبزی برامون اوردن بوش شبیه بوی سیره ولی خیلی بدتر و گندتر من سیر رو دوست دارم. دیروز خوردش کردن کل خونه رو بو برداشت با اینکه تو سه تا کیسه پیچیده شده فریزر هم بود گرفته چیکار کنم بوی خونه بره حداقل پنرجه باز کردم عود روشن کردم تاثیری نداشت
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍
اون چیزی که از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم چیه ماهم گذاشتیم تو فربزر یه چند روز. بوی خونه میره ولی بوی فریزر نه هربار درشو باز میکردیم ...
وای خیلی بده
منونرات ندارم بریزم دور مادرشوهرم اورده🤣
با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمیکنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍