2789

منم همینطور سه ساعت پیش گفتم یه ربع بخوابم بعدش قهوه میخورم پاشدم دیدم الانه 

آزمون امروزمم خراب کردم 

دیگه نمیدونم چیکار کنم هفته بعد کنکوره و من همش آزمونا رو ریدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

غصه چیو میخوری .

غصه بچمو که مریضه ،خیانت های شوهرم که باعث شد کل امیدم از زندگی از دست بدم ،پسرم کلاس دومه هنوز خوندن نوشتن بلد نیست شوهرم هرکاری برام میکنه ۶ ساعت منت میزاره عصبی هست دیونه ام کرده همیشه جر بحث راه میندازه ، پول نمیده بهم خسته ام از همه دنیا 

منم همینطور سه ساعت پیش گفتم یه ربع بخوابم بعدش قهوه میخورم پاشدم دیدم الانه آزمون امروزمم خراب کردم ...

درد من خیلی سنگینه اینکه بچم ذره ذره آب میشه کاری ازم برنمیاد داره منو دیونه میکنه

غصه بچمو که مریضه ،خیانت های شوهرم که باعث شد کل امیدم از زندگی از دست بدم ،پسرم کلاس دومه هنوز خوند ...

شرایط جدا شدن نداری؟ پسرت چه مریضی داره؟ همین یه بچه رو داری؟ بنظرم بایکس حرف بزن خالی یشو . 

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
درد من خیلی سنگینه اینکه بچم ذره ذره آب میشه کاری ازم برنمیاد داره منو دیونه میکنه

به این فک کن همه مشکل دارن همه درد دارن و تو تنها نیستی . خداروشکر کن ک بچت پیشت نشسته و خودت سالمی .

سعی کن مشکلاتت زو حل بکنی و ازشون فرار نکنی . حال ادما اکثر اوقات نابوده .همش ی مشکلی هست .خودتو اروم کن فکر کن .با بچت کار کن ک یادبکیره خوندن نوشتنو . براش وقت بذار .مادرشادی باش.پارک ببرتش و کمکش کن بیاد بالا .اگ اون پیشرفت کنه توام خوشحال میشی‌.

به این فک کن همه مشکل دارن همه درد دارن و تو تنها نیستی . خداروشکر کن ک بچت پیشت نشسته و خودت سالمی ...

من خیلی تلاش می‌کنم براش اما اصلا نمینویسه حتی یه کلمه خیلی دلم گرفته من وقتی پول ندارم چطوری پسرم ببرم بیرون هرچی ببینه میخواد بو غذا بهش بخوره میره تورستوران اگه پول نداشته باشم اصلا نمیبرمش بیرون

من خیلی تلاش می‌کنم براش اما اصلا نمینویسه حتی یه کلمه خیلی دلم گرفته من وقتی پول ندارم چطوری پسرم ب ...

نمی تونی شغل انلاینی چیزی دستوپا گنی؟ شوهرت کار نمیکنه؟

شوهرم درآمد خیلی بالای داره به من پول نمیده نه کار آنلاین بلد نیستم

نمیتونی باهاس حرف بزنی کسیو واسطه کنی باهاش صحبت کنه ماهانه ی مبلغی بهت بده؟ پولارو چکار مبکنه؟ برا بچت چیزی نمیخره؟ 

پسرت چه بیماری داره؟

نمیتونی باهاس حرف بزنی کسیو واسطه کنی باهاش صحبت کنه ماهانه ی مبلغی بهت بده؟ پولارو چکار مبکنه؟ برا ...

برای خونه خرید میکنه گاهی برای بچها خرید میکنه بیشتر پولاش سرمایه گذاری میکنه خودش دلش بخواد برای من خرید میکنه اگه خودش دلش بخواد اما کارت من همیشه خالیع