2777
2789
عنوان

پسری که خیلی کم آنلاین میشه

338 بازدید | 18 پست

تلگرام صحبت میکنیم حدود دو ساله اشنا شدیم حضوری هم چند بار دیدیم

خیلی کم آنلاین میشه از چند روز یه بار یه حالی میپرسیم از هم

ولی کلا خیلی کم حرف میزنه در حد یک کلمه مثلا سلام عزیزم دیگه هیچی نمیگه یا نمیخواد بیشتر از این بحرفه میگه دوسم داره ولی صمیمی نمیشه 

چند روز بعدش یه پیام دیگه تک کلمه ای

شما بودید چیکار میکردید خیلی هم دوسش داشته باشید

تو حضوری هم مودب و جدیه

دوست داشتم اهل ابراز احساسات باشیم به هم ، نیست اینطوری 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

به درد نمیخوره

یا آدم سردیه یا تورو خیلی نمیخواد

من باشم برای من چنین آدمی کنسله

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به درد نمیخورهیا آدم سردیه یا تورو خیلی نمیخوادمن باشم برای من چنین آدمی کنسله

اخه چند بار گفته دوست دارم 

چون از این تایپ شخصیت های خجالتیه که اینم بگه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

اخه چند بار گفته دوست دارم چون از این تایپ شخصیت های خجالتیه که اینم بگه

باید ببینی خودت چه تیپی هستی

مثلا من میدونم چنین فردی تایپ من نیست

چون من خونگرم و اجتماعی و سرزبون دارم

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

قیدشو بزن 

پسری که ۱ درصد بخواد اینجوری نیست ،اون یه پیامی که بعد چندین روز هم میده مطمئن باش بخاطر اینه که میاد یه سر بزنه تلگرام حالا پیام تورو هم باز می‌کنه جوابی میده 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بعلاوه اصلا ایشون عاشق شما نیست به نظرم

باید ببینی خودت چه تیپی هستیمثلا من میدونم چنین فردی تایپ من نیستچون من خونگرم و اجتماعی و سرزبون دا ...

من خودمم ارومم و شیطون نیستم زیاد

شاید درونگراست

طرف من کم انلاین میشه

صحبتهای معمولی داریم

اما گاهی بشدت ازم تعریف میکنه اما بعد بخاطر اینکه دو بار تا الان گفته بهم علاقه داره و پیشنهادشو رد کردم یکم سرد میشه 

بعلاوه اصلا ایشون عاشق شما نیست به نظرم

یعنی همه تایپ پسرا بدون استثنا هیجانی هستن برای کسی که دوسش داشته باشن؟ 

اخه این ۴۰ سالشه