2789
عنوان

ماسک صورت

395 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر ماسک اماده ای کلا از ماسکی ک نتیجه گرفتین میشه بگین چیا بوده؟ماسک های ورقه نئودرم یا ماسک های وارمی چطورن؟میخوام بگیرم اگ تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماسک صورت حتی بهترین برند هم بزنید نمیتونه تأثیری بذاره تا وقتی که روتین نباشه .

روتین ساده داشته باشید در کنارش پاسک های خوب مثل ماسک های بیوتی اف جوسان و مدی کیوب استفاده کنید .

ورقه ای ها هم خوبن ولی صرفا برای کاهش التهاب و آبرسانی ساده خوبن که در انتهای روتین استفاده کنید مثل بایودنس

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

ماسک صورت حتی بهترین برند هم بزنید نمیتونه تأثیری بذاره تا وقتی که روتین نباشه .روتین ساده داشته باش ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم ک پست گذاشتین من اسنس حلزون میزنم و مرطوب کننده سیمپل و ضد افتاب ولی میخوام فشیال برم و بعدش با ماسک و اینا مراقبت کنم این ماسک ها خیلی هزینشون زیاده شما اقتصادی تر پیشنهادی ندارین؟کلا میخوام ابرسان ایرانی و ضد افتاب هم بگیرم برای اونا پیشنهادی ندارین؟

عزیزم چقدر خوشحال شدم ک پست گذاشتین من اسنس حلزون میزنم و مرطوب کننده سیمپل و ضد افتاب ولی میخوام فش ...

عزیزی❤️

عزیزم به روتینت یه شوینده اضافه کن . و اگه میکاپ میکنی میسلار هم بگیر . چون از اصلی ترین بخش های روتین هستن .

واقعا نیازی به ماسک نیست چون ماسک ها نمیتونن تاثیر خاصی بذارن . به جاش بعد فیشال روتینت رو مرتب انجام بده و ضدآفتاب و ابرسانت رو هر ۲ ساعت تمدید کن .

ابرسان و ضدآفتاب ایرانی : ابرسان و ضدآفتاب رویوال عالی هستن .

ماسک واقعا نیازی نیست ولی ماسک ورقه ای دیگنیتی خوبه قیمتش مناسبه باعث جوش نمیشه یکم آبرسانی میکنه و البته بهتر از برندای چینی و ...هست . میتونی بگیری ولی اصلا واجب نیست .

عزیزی❤️عزیزم به روتینت یه شوینده اضافه کن . و اگه میکاپ میکنی میسلار هم بگیر . چون از اصلی ترین بخش ...

شوینده هم استفاده میکنم ولی خب راضی نیستم دنبال یه خوبم نمیدونم چی بگیرم مرسی عزیزم لطف کردی پس فشیال میرم فقط 

شوینده هم استفاده میکنم ولی خب راضی نیستم دنبال یه خوبم نمیدونم چی بگیرم مرسی عزیزم لطف کردی پس فشیا ...

شوینده ویتالیر _ سیمپل _ ژنو خوبن 

فدات عزیزم❤️