اینقد خسته ام احساس می کنم یک نفر با چماق کتکم زده همه ی بدنم واستخوان هام درد می کنم
خیلی هم ناراحتم خیلی😓😓😓😭😭😭
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
دلیل داره . حافظه معمولیت پاک شده و یه خاطره بد رو فراموش کرده ولی حافظه احساسیت هنوز فراموش نکرده . احساسش باقی مونده ولی دلیلش یادت نمیاد . فکر کنی یادت میاد این حال بد دلیلش چیه .
دلیل داره . حافظه معمولیت پاک شده و یه خاطره بد رو فراموش کرده ولی حافظه احساسیت هنوز فراموش نکرده . ...
نه یادم نمیاد
واقعن دلیلش اینه؟
ولی من هرگز کسی را که به خاطرم گریه کرده بود، ترک نمیکردم هرچه ميخواهی از دست بده به جز دلی كه تلاش ميكند برای خوشحال كردنت دست به كارهای بسياری بزند، بعضی دل ها هيچ جايگزينی ندارن....
چه جالب.و قشنگ گفتی...منم اینجوری هستم ولی نصفه نیمه یادمه..
هر ظلمی که بهت میشه یا هر بدی ای در حقت میشه رو نباید ببخشی که اینجوری احساسش باقی بمونه . تاوجای ممکن باید کاری کنی باقی نمونه گ بهترین زمان همون موقعیه که دلیلش یادت میاد و باید زودتر تلافی کنی . وگرنه در آینده باید با هیپنوتیزم بفهمی دلیلش چیه .