2777
2789
عنوان

اینستا

82 بازدید | 12 پست

توروخدا بگید حالم‌بد شده

چطور بفهمم تو اینستا یکی بلاکم کرده یا کلا پیچش پاک شده؟ و اینکه پیچش قفل بوده فالوش هم نداشتم حتی پروفایلشم نگاه نکردم ،به نطرتون میفهمیده‌نگا پیچش کردم

نه نمیفهمه پیجش پاک بشه کلا هیچی نمیاد

اول برام‌ تو پیشنهادام‌بود بعد نگا کردم دیدم نبود و اینکه پیچش آیدیش نه برا خودم نه برا اکانت دیگه ام حتی با گوشی کسی دیگه بالا نیاورد ینی اکانتشو حذف کرده یا بلاک شدم؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اول برام‌ تو پیشنهادام‌بود بعد نگا کردم دیدم نبود و اینکه پیچش آیدیش نه برا خودم نه برا اکانت دیگه ا ...

پیشنهاد ها که هر روز عوض میشه خب .. دوتا مورد هست یا کلا دیلیت زده که حتی با گوشی دیگه هم نمیاد یا نام کاربریشو عوض کرده

اگه با گوشی کس دیگه ای هم نیوورده ینی اکانتش حذف شده وگرنه نمیشه که همه رو بلاک کرده باشه

اگه اکانت یه نفر بلاک بشه بقیه اکانتاشم که با همون گوشیه بلاک میشه؟

یکیو فالو داشت الان اسمشو تو فالورای اونم‌سرچ کردم‌نبود ممکنه کلا اکانتشو غیر فعال کرده باشه

اکه شما رو بلاک کرده باشه هیچ جوره  نمیتونی ببینیش حتی تو فالور های یه نفر دیگه اما اگه با گوشی یه نفر دیگه ببینی مشخص میشه بلاکت کرده یا نه مثلا از دوستت بخواه ببینه پیجش هست یا نه اگه بود که شما رو بلاک کرده وگرنه پاک کرده پیجشو

اکه شما رو بلاک کرده باشه هیچ جوره نمیتونی ببینیش حتی تو فالور های یه نفر دیگه اما اگه با گوشی یه ن ...

به نظرتون پیچش قفل بوده بعد حتی پروفایلشم نگاه نکردم فقط گاهی پیچشو نگاه کردم همون نگاه از دورررر😂میتونسه بفهمه پیچشو دیدم؟

2790
2778
2791
2779
2792