پووووول مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 111 عنوان مبل چ رنگی بخرم 36 بازدید | 6 پست سلام فرشم این رنگیه بنظرتون با توجه ب رنگایی ک بکار برده مبل و نهارخوریمو چه رنگی بخرم ؟؟ برا جهازم میخام و میخام ک پایهی مبلمان و نهارخوری چوبی کم رنگ باشه خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔 1404/02/05 | 15:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پووووول مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 111 طوسی من فرشم طوسی خییییییلی کمرنگه الان شما همرنگ فرشم منظورتونه یا پررنگ ؟ چون خودم اصلا طوسی پررنگ ک تیره باشه دوس ندارم خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
پووووول مدیر استارتر عضویت: 1404/01/02 تعداد پست: 111 طوسی قشنگ میشه من فرشم طوسی خییییییلی کمرنگه الان شما همرنگ فرشم منظورتونه یا پررنگ ؟ چون خودم اصلا طوسی پررنگ ک تیره باشه دوس ندارم خداجونم به خودت قسم اگه من جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔
p1rv1neh عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1344 من فرشم طوسی خییییییلی کمرنگه الان شما همرنگ فرشم منظورتونه یا پررنگ ؟ چون خودم اصلا طوسی پررنگ ک تی ... ببین گلم طوسی کمرنگه خاکستری پر رنگه بنظرم من طوسی (کم رنگ) بگیری هم قشنگ تره هم شیک تره
آرمیتا1364 عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 1422 من فرشم طوسی خییییییلی کمرنگه الان شما همرنگ فرشم منظورتونه یا پررنگ ؟ چون خودم اصلا طوسی پررنگ ک تی ... عزیز فندوقی بگیر چوب روکش طوسی پر رنگ کمرنگ ترکیبی حوالش ب حضرت عباس هر کسی ناحق ب من بپیچه