2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه آقایی برای پیج مشاوره این مطلبو فرستاده بود:

سلام به همه آقایی ۲۷ ساله هستم یکساله ازدواج کردم جلوی موهام سفید شده تویکسال

خانمم منو دیونه کرده کاراشو بگم شاخ در میارید آبرو واسم نذاشته جالب اینکه میگه من اقتصادیم

مهمون بیاد آب قاطی نوشابه  میکنه زیادشه

یه نوشابه کوچیک یه پارچ میکنه یه خانواده رو دو پارچ

با دوستاش میره بیرون همیشه فقط غذای خودش حساب میکنه

قلیه میگو درست کرده بود مادرم اینا هم شام بودن کلا ۵تا میگو توش بود

گوشت و مرغ میخرم مهمون که میاد انواع کوکو رو درست میکنه یا عدسی لوبیایی درست میکنه

خیلی دست و دل بازی کنه ۱۰ گرم گوشت قاطی کوکوش میکنه بشه کتلت

آبگوشت بدون گوشت درست میکنه

خورشت درست میکنه لیمو عمانی خورشت رو باز جدا میکنه میزاره فریزر واسه دفعه بعد

از شهرستان مهمون اومد ده نفر دوتا رون مرغ پخته با کلی سیب زمینی با یه دیسک کوچیک برنج

هیچکس مرغ نخورد فقط بازی کردن آخرش میگه همیشه غذاهام زیاد میاد انقد با برکته دیدی گفتم زیادم هست

شب خوابیدن صبحانه واسه ده نفر سه تخم مرغ زده

نونو گذاشته بود تو جانونی دوتا میزاشت تو سفره وایمیستاد نگاه میکرد تموم شه دوباره میزاشت ده بار گفت تخم مرغ چقد گرون شده

هرکس میاد شیرینی میاره اصلا وسط نمیاره میزاره تو فریزر

میوه رو پوست‌می‌گیره خرد میکنه واسه هرکس توبشقاب میاره میزاره جلوش

تا وقتی هوا‌کامل تاریک نشه لامپ نمیزنه سوی چشمم کم‌شده بخدا

جالبه اینه هرجا میریم اندازه دونفر میخوره وقتی مهمون میاد سر سفره از رژیم و قیمت خوراک حرف میزنه

تازه میگه از خدات باشه تو گرونی هوات دارم

لباسا و تیشرت و زیر پیرهن پاره‌شده رو نگه میداره بجای نوار بهداشتی استفاده میکنه

قبلا دیدم حتی چایی رو میزاره تو یخچال واسه فردا گرم میکنه‌فهمیدم بحثمون شد

جایی مراسم باشه ظرف یکبار مصرف رو جمع میکنه‌میاره خونه 

یکبار با چشمم دیدم قرمه‌سبزی مونده رو ریخت تو جوراب آبش گرفت میخواست باهاش کوکو سبزی درست کنه پرت کردم تو آشغالی

یه بارم دیدم خامه و مربا رو گذاشته تو گاو صندوق

ممنون میشم راهکار بدیدبحث کردم دعوا کردم ولی کار خودش میکنه دیگه بریدم آبروم رفته چکارکنم

ما خانواده پر رفت وآمد هستیم تویکسال رفت وآمدمون نصف شده

یه آقایی برای پیج مشاوره این مطلبو فرستاده بود:سلام به همه آقایی ۲۷ ساله هستم یکساله ازدواج کردم جلو ...

الکی😐😑 اه اه حالم بهم خورد

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
هرچیزی میانه روی کردن خوبهزیادیش اشتباهه

من اصلا نمیتونم پول نگه دار 

حتی اگه  تو کارت ۱۰۰‌میلیون باشه همون روز اول همشو خرج میکنم برای فردا نمی زارم.  خیلی بده اینطوری  ی روز فقط زندگی پولداری  فرداش دوباره  زندگی بدبختی😂

.

خانوم تا حدی باید خسیس باشهوگرنه مرد که پول جمع کن نیست.اما برای مرد خیلی بد خسیس باشه

الان اينا رو نمی‌گفتی کسی ازت گلگی می‌کرد یا کسی ازت دل‌خور می‌شد؟

نمی‌خواد رهنمون بفرمایی؛مگه نمی‌بینی هم‌قد گیسوانشون زبون توانا دارن؟!

آخه به چه قیمتی؛گل به خودی؟!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

من اصلا نمیتونم پول نگه دار حتی اگه تو کارت ۱۰۰‌میلیون باشه همون روز اول همشو خرج میکنم برای فردا ...

خب اینطوری درست نیست

برنامه هات بنویس طبق نیازت خرج کن

باید مدیریت کنی

آقا هستم

الان اينا رو نمی‌گفتی کسی ازت گلگی می‌کرد یا کسی ازت دل‌خور می‌شد؟نمی‌خواد رهنمون بفرمایی؛مگه نمی‌بی ...

اسم این گل به خودی نیست

با حرف منم چیزی تغییر نمیکنه

چیزایی هست که توی ۳۸سال زندگی فهمیدم

آقا هستم

اسم این گل به خودی نیستبا حرف منم چیزی تغییر نمیکنهچیزایی هست که توی ۳۸سال زندگی فهمیدم

حرفات درسته درسته درسته اما من می‌گم نگو!!!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.