2777
2789
عنوان

بس کنید پیکمی علیا

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 79 پست
وای دیدم فقط اونی ک واست این کامنتو گذاشته چ زن ستیز و بدبختی بوده ""سلام.کارما داره به خانم‌ها برمی ...

اره من شنیدم معیار مردا جدیدا شده شاغل بودن خانومشون که یه وقت دست تو جیب مبارکشون نکنن اخه اینل حمایت کردن داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا البته خودش میگفت همه رو بخشیدممنم بهش گفتم تو خودت از اونایی بودی که اول ازدواج رو مهریه خیلی ...

اره دیگه حرف حق همیشه تلخه و زور داره حقیقت و شنیده زورش گرفته . 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
بابا درست نیست حالا شما هی بگید درسته👩‍🦯

شما این کلمه رو معنی کن عزیزم.

شایدم ما واقعا اشتباه معنی این کلمه رو متوجه شدیم

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

دنبال توجهن مردا یجور هوای همو دارن حتی تو کثافت کاریاشون بعد زنا نه تنها پشتت در نمیان کلی برچسب به ...

دقیقا

چون از اول به مردا اعتماد به نفس فضایی دادن

من اطرافم داغون ترین پسرا رو هم دیدم که خواستگاری دخترای خیلی پولدار رفتن یا هزارتا معیار ظاهری داشتن و هیچکس چیزی بهشون نمیگه

ولی اگه یه دختر بگه یه پسر میخوام که فلان معیار ظاهری یا مالی رو داشته باشه همین همجنساش میپرن بهش که وای مگه خونه بابات اینارو داشتی یا مگه بابات چی بوده که انتظار بالا داری

ولی کسی به پسرا نمیگه مگه مامانتون جنیفر لوپزه که معیاراتون انقدر بالاست😒

...
اینا همونایین ک فقط شوهرکردن براشون مهم بودهدیگ مهریه اینا براشون مهم نبودهفقط گفتن هرجوری شده شوهرک ...

دقیقا .اینجوری بهش نگاه نکرده بودم😂😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
اره دیگه حرف حق همیشه تلخه و زور داره حقیقت و شنیده زورش گرفته .

آره دقیقا نمیدونی چقدر بعدش قاطی کرد 

جالب اینجا بود میگفت زنای الان زن نیستن مردا رو بیچاره میکنن 

میخوان با پول مهریه کاسبی کنن

خب زن حسابی اگه تو خودت اینطوری نیستی چطور مهریه تعیین کردی ؟ چرا اجراش گذشتی؟

اگه هم خودت از این مدل زنا هستی که دیکه دلیلی نداره بابت مهریه انقدر به زنای دیگه حرف بزنی 

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

دقیقاچون از اول به مردا اعتماد به نفس فضایی دادنمن اطرافم داغون ترین پسرا رو هم دیدم که خواستگاری دخ ...

از ماست که بر ماست وقتی همجنست تورو خراب میکنن جلو چهارتا سیبیل معلومه اونام دور بر میدارن اینا همینجوریشم تو دور هستن

شما این کلمه رو معنی کن عزیزم.شایدم ما واقعا اشتباه معنی این کلمه رو متوجه شدیم

ببین مثلا اینجا خانما میگن 50 60 تا سکه مهر که این خودش چند ملیارد میشه همه میریزن سرش کههههه وااایی توچقد پیک می هستییییی

درحالی که اون پیک می نیست صرفا منطقیه 

ولی اره اگه بگه نه مهر فقط یه شاخه رز چرا پیک میه 

بعد پیک می خیلی تو اینجور موقعیتا به کار نمیره

ببین مثلا اینجا خانما میگن 50 60 تا سکه مهر که این خودش چند ملیارد میشه همه میریزن سرش کههههه وااایی ...

من اینو نگفتم تعداد مشخص نکردم یه خانومی بود میگفت اره کسی که مهریه میخواد جز خانه داری و بچه داری هنر دیگه ای نداره این پیک می نیست

ببین مثلا اینجا خانما میگن 50 60 تا سکه مهر که این خودش چند ملیارد میشه همه میریزن سرش کههههه وااایی ...

منظور استارتر بیشتز اون ادمایی هست که کلا مهریه رو حق زن نمیدونن و بابتش انگ میزنن به زنها عزیزم 

آزادی بیان هم نداریم نظر شخصی خودمونو بگیم ؟؟

انشالله شما هایی که هم تعداد سکه و هم تموم حق و حقوق رو میخواید چنین شوهری گیرتون بیاد و بده بهتون 

وقتی جایی چنین چیزیو مطرح میکنید نظرات متفاوت هستن 

آقایون هم انسان هستن ؛دشمن های ما نیستن کچ

لایک نکنید 🙏

2790
2778
2791
2779
2792