2777
2789
عنوان

بس کنید پیکمی علیا

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 79 پست
خیلی مردا رو پررررو کردن خیلی

بعد میگن بهمون نگید پیک می و.... 

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی بود تو همین سایت میگفت زنا کاسب مهریه هستن و رو مهریه حساب باز میکنن اونوقت خودش چند ماه قبل دنب ...

خودشون فرق دارن جانم 😂

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
عزیزم از روز اول هر چیزی خریده میشه باید سه دونگ به نام خانم بشههمه چیزاگه مرد بیرون کار می کنه ، زن ...

تازه الان اکثر خانوما شاغلن هم بیرون کار کنن هم تو خونه ظلمه بخدا

من که میگم استقلال مالی مهمهنه مرد باید به اجبار پولی به زنش بده ،نه زن بالاجبار پولی ب شوهرش بده هر ...

جان؟؟؟؟؟؟؟ آیا مرد حامله هم میشه؟؟؟

بچه هم شیر میده؟؟؟؟

چه حرف غیر منطقی ای 

بماند که آشپزی  و کارهای خونه هم اکثرا با خانم هاست

بردن و آوردن  بچه ها به مدرسه و ... هزار تا کار دیگه که خانم ها بی منت انجام میدن

اینجا شعار زیاد میدن

زنا مهریه نگیرن ولی جهیزیه باید کاااامل بدن که ارزششون نیاد پایین.

حتما باید سر کار برن و هرچی میخوان خودشون بخرن که یه وقت شوهر سوسول خسته نشه و...

فکر کردن با این حرفا مردا براشون دست میزنن نمیدونن مردا گذاشتن براشون

...
خودشون فرق دارن جانم 😂

دقیقا 

البته خودش میگفت همه رو بخشیدم

منم بهش گفتم تو خودت از اونایی بودی که اول ازدواج رو مهریه خیلی حساب باز کردی و به چشم پول مفت بی زحمت نگاه میکردی 

بعدها رفتی دیدی گرفتن مهریه به همبن راجتی ها نیست 

حالا فکر میکنی هر زنی میگه مهریه مثل گذشته خودت دنبال پول مفته 

نمیدونی تینو که گفتم چقدر داغ کرد و پشت هم‌توهین کرد

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

والا .تاپیک اخرمو بخون

وای دیدم فقط اونی ک واست این کامنتو گذاشته چ زن ستیز و بدبختی بوده 

""سلام.

کارما داره به خانم‌ها برمی‌گرده!

چقدر پسر رو بخاطر کم بودن حقوق رد کردند، حالا یکی از معیارهای انتخاب آقاپسر ها هم شده حقوق خانم‌ها""

زهی خیال باطل😂🤭در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

اینا همونایی هستن که خودشون همه مهریه سنگین گرفتن اینجا فقط ادا درمیارن😂😂

اینا همونایین ک فقط شوهرکردن براشون مهم بوده

دیگ مهریه اینا براشون مهم نبوده

فقط گفتن هرجوری شده شوهرکنیم

اینجا شعار زیاد میدنزنا مهریه نگیرن ولی جهیزیه باید کاااامل بدن که ارزششون نیاد پایین.حتما باید سر ک ...

دنبال توجهن مردا یجور هوای همو دارن حتی تو کثافت کاریاشون بعد زنا نه تنها پشتت در نمیان کلی برچسب بهت میچسبونن

اونا به نفع برادرای خودشون اینجوری میگن

منم برادر دارم الان که خیلی کوچیکه ولی اگه روزی بخواد ازدواج کنه مخالف مهریه نیستم یه فیلم بود میگفت مهریه یجور هدیه اس نمیدونن چرا بعضیا انقدر بد میدوننشون

کاش یکی بیاد معنی پیک می رو به شما ها یاد بده که انقد بیجا همش استفاده نکنید

اتفاقا اینجا استفاده از این کلمه کاملا درسته ‌‌..

کسی که تو این اوضاع مملکت مهریه که تنها حق قانونی زنان هست رو هم زیاد میدونه احتمالا پیک می هست 

انسانهایی که ما را رنج میدهند ، رنج کشیده هایی هستند که نتوانستند از زخم خود عبور کنند..

2790
2778
2791
2779
2792