2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

71 بازدید | 6 پست

سلام. دختر مجرد ۲۶ ساله هستم. مشکل تنبلی تخمدان دارم شکمم ورم کرده و با ورزشم عقب نمیره کلی اعتماد به نفسمو گرفته. همش کسالت دارم و میخوابم، ۴ ماه پریود نمیشم بعد که میشم درد دارم. الانم دو ماهه باز پریود نشدم. شرایط دکتر رفتن ندارم. کسی هست این مشکلو داشته باشه و دکتر رفته و نتیجه گرفته باشه بگه چه کارایی بکنم؟ ممنونم 

عزیزم دکتر بری هم نتیجه نمیگیری

چون تنبلی تخمدان و پریود نشدن و بزرگ شدن شکم بخاطر غلبه سردی هست که تو رحمتون بوجود آمده

شما باید پاکسازی رحم و اصلاح مزاج کنی

دکتر نهایت قرص متفورمین برای کنترل تنبلی میده که اصلا خوب نمیشه فقط جلوی پیشرفت رو‌میگیره

مشاور و درمانگر طب سنتی از طریق زبانشناسی و اصلاح مزاج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیست سالمه همین شرایط رو دارم تازه خیلی بدتر یعنی من کلن پریود نمیشم به علاوه جوش موی زائد ریزش مو کم پشتی مو

من از ۱۶ سالگی فهمیدم چهار ساله کلی دکتر عوض کردم متخصص زنان، ماما، دکتر غدد و هر چی دارو بوده خوردم فقط تا وقتی میخورم خوبم به محض اینکه قطع میکنم نمیشم و علایم شدید میشه

در کل پیشنهاد من اینه دکتر نرو و دارو نخور با اصلاح سبک، ورزش و طب سنتی پیش برو حداقل شیمیایی نیستن

عزیزم دکتر بری هم نتیجه نمیگیریچون تنبلی تخمدان و پریود نشدن و بزرگ شدن شکم بخاطر غلبه سردی هست که ت ...

درسته. قبلا یبار رفتم قرص الدی داد که پریود بشم. چطور باید سردی بدنمو کنترل کنم و رحممو پاکسازی کنم؟ میشه راه حلایی که دارینو بگین

درسته. قبلا یبار رفتم قرص الدی داد که پریود بشم. چطور باید سردی بدنمو کنترل کنم و رحممو پاکسازی کنم؟ ...

والا ما زبانشناسی میکنیم یه سری سوالات می‌دیم با توجه به مشکلاتی که داری حالا سردی معده یبوست استرس حرارت کبد همه اینا رو بررسی میکنیم و گیاه دارویی ترکیبی و روغن پیشنهاد میدیم که استفاده کنید اینا رو هم براتون ثبت میکنیم و با پست به دستتون میرسع

درسته. قبلا یبار رفتم قرص الدی داد که پریود بشم. چطور باید سردی بدنمو کنترل کنم و رحممو پاکسازی کنم؟ ...

اینکه سردیجات نخوری موقع پریودی حمام نرین شکم و پهلو رو با روغن گرم ماساژ بدی ،اینا کمک می‌کنه ولی مشکلتون رو رفع نمیکنه