2777
2789
آره عصری بردمش شبانه روزی پنج شنبه بود متخصص نبود یه شربت سرماخوردگی داده بهش فقط

دونه هاي به رو بزار تو اب جوش چند ساعت بمونه اب يه حالت ژله ايي ميشه اونو بخوره همه ي خلطاش مياد بالا

پسرمن این مشکلو داره ۱۸ماهشه اموکسی کلاو واسپری سالبتامول فوق تخصص بهش داد بد نبود اما طب سنتی،،،سرخ ...

اون شلغم و عسل واقعا معجزه می‌کنه میدونی ای پدرم درست کردم بدجور مریض بود.خوب شد

بچه م سه ماهه شه هیچی نمیتونم بهش بدم ای خدا مادرش بمیره تمام تنم درد میگیره سرفه می‌کنه اشکام همینطور میاد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه فردا هم جمعه س.متخصص شنبه هی بدبختیم همینه هیچی نمیتونه بخوره بچه م یه ماهشه سرفه می‌کنه اشکم ...

اها يه ماهشه ..دكتر الكي نبرش چيز ديگه بدن خداي نكرده بدتر بشه

دونه هاي به رو بزار تو اب جوش چند ساعت بمونه اب يه حالت ژله ايي ميشه اونو بخوره همه ي خلطاش مي ...

اشکال نداره؟آخه سه ماهه شه جز شیر خودم هیچی نمیخوره

اره ببخشید سرفه هاش خلط داره میمونه ته گلوش هی عوق میزنم نفسش بند میاد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
اها يه ماهشه ..دكتر الكي نبرش چيز ديگه بدن خداي نكرده بدتر بشه

سه ماهه شه

اره میترسم چیزی بدم

اشکال نداره؟آخه سه ماهه شه جز شیر خودم هیچی نمیخوره اره ببخشید سرفه هاش خلط داره میمونه ته گلوش هی ...

نميدونم ..من فكر كردم چند سالشه  ولي اين دونه هاي به برا سرما خودگي خوبه من بچه بودم سرما ميخوردم مامانم هميشه اين كارو ميكرد  حالا تو صب كن تا شنبه ببرش دكتر خوب

نميدونم ..من فكر كردم چند سالشه  ولي اين دونه هاي به برا سرما خودگي خوبه من بچه بودم سرما ميخور ...

اره حالا خداکنه بهتر شه

شوهرم گفت صبح میرم ازین دستگاه بخورا میگیرم از داروخانه

خوبه بنظرتون

سرخارگلو ب بچه ی ماهه گف بده 

سرخارگل چبه؟ 

کمبود نداریم که باووووووو من تا دو ظهر خوابم .

خب اون بحثش جداست من دو روزه خواب و خوراک ندارم .....حالا بخش خوراک نداشتن خوبه ولی خواب نه

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 
اره حالا خداکنه بهتر شه شوهرم گفت صبح میرم ازین دستگاه بخورا میگیرم از داروخانه خوبه بنظرتون

بله برو دیجی کالا قیمتش از دارو.خونه بهتره مارک فرولیک یا الپکس بگیر . الپکس بخور سرد یون ساز داره و ساده اگه پولت می رسه یون سازو بگیر اگرم کلا گرونه برات.دستگاه بخور سرد مینی تو دیجی کالا هست پنجاه تومنه .خیلی خوبه برای نینی هم عالیه دستگاه بخور.