2777
2789
خوب انسولين ميزنن ديگه اگه قند بدن خيلي بالا نباشه انسولين هم كه بزنن همون به زره قند هم ميسوزه در ن ...

عزیزم راوند ریشه ریواس برا اشخاص دیابتی عالیه بامیه هم یه شب بزار تواب یه ژله میشه ابش برا پایین اوردن قندخون عالیه مواقعی ک میره بالا ی پارچ اب بزار جلوش هی بخوره هی بره دسشویی ب سرعت میاد پایین اما راوند برا چربی وقند دایم بخوره عالیه

فقط خودتوخودتوخودت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حساس نباش 

آخه سینه ش خیلی حس خس می‌کنه

بدجوری هم سرفه می‌کنه یهو نفسش بند میاد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
دكتر برديش؟

آره عصری بردمش

شبانه روزی

پنج شنبه بود متخصص نبود

یه شربت سرماخوردگی داده بهش فقط

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
آره عصری بردمش شبانه روزی پنج شنبه بود متخصص نبود یه شربت سرماخوردگی داده بهش فقط

نگران نباش خوب ميشه تو زمستون طبيعيه فردا ببرش يه دكتر خوب مايعاتم زياد بش بده ليمو شيرين 

استارتر ی سوال مگه دیابت قندخون بالا نیس پس افت قند چیه

قندخون بالاهست ولی سلول های بدن نمیتونن ازاین انرژی وقنداستفاده کنن

تودیابت نوع ۱ اصلاانسولین ترشح نمیشه ا ز پانکراس که بتونه قندرواز خون برسونه ب سلول ها

وبایدانسولین تزریق کنن که بیشتراین نوع دیابت روتوزیر۳۰سال هست

دیابت نوع ۲ انسولین ترشح میکنه پانکراس اما گیرنده های انسولین مشکل دارن وبازم بااینکه انسولین هست امانمیتونه کارش انجام بده درست وقندانتقال بده ب سلول ها

براهمین قندتوخون می مونه قندخون میره بالااما چون ب سلول های بدن نمیرسه بدن ضعف مبکنه

برای همین نباید ب افراد دیابتی قندهای ساده 

مث همون قندشکرواینازیاد دادچون قتدخون رو زود میبره بالا ب جاش بایدبشون فند مرکب دادمث خرماکشمش توت اینا

آخه سینه ش خیلی حس خس می‌کنه بدجوری هم سرفه می‌کنه یهو نفسش بند میاد

پسرمن این مشکلو داره ۱۸ماهشه اموکسی کلاو واسپری سالبتامول فوق تخصص بهش داد بد نبود اما طب سنتی،،،سرخارگل واویشن داد باعسل مخلوط میکنموباشیشه بهش میدم،،،،تو یه شلغموخالی کردم عسل وچند تیکه پیاز بندازتوش بزار تویه یه استکان خودش ته شلغموسوراخ میکنه ومث اب رقیق میاد بیرون بخدا معجزه کرده سه روزه دارم میدم اما کلی فرق کرده

فقط خودتوخودتوخودت
قندخون بالاهست ولی سلول های بدن نمیتونن ازاین انرژی وقنداستفاده کنن تودیابت نوع ۱ اصلاانسولین ترشح ...

به نظرت ممكنه باز قندش بياد پايين دو ليوان كوچيك اب قند خورد با يه ليوان شير و ٦ ٥ تا خرما با يه پرتقال و يه نارنگي

نگران نباش خوب ميشه تو زمستون طبيعيه فردا ببرش يه دكتر خوب مايعاتم زياد بش بده ليمو شيرين 

آخه فردا هم جمعه س.متخصص شنبه هی

بدبختیم همینه هیچی نمیتونه بخوره بچه م یه ماهشه

سرفه می‌کنه اشکم درمیاد.شوهرم که انقد خوابش سنگینه هر دفعه میپره