2777
2789
عنوان

اولویت همسر

109 بازدید | 16 پست

میخوام با اقایی ازدواج کنم ک بیش از حد طبیعی به مادر و مادربزرگش کمک میکنه با این ک مادرش جوونه و مادربزرگش هم سه تا بچه داره احساس میکنم من اولویت نیستم میخوام بدونم این قضیه چقدر تاثیر گذاره تو زندگی و حق دارم یا ن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاثیر داره اونم زیااااد

با خودم میگم ب هر حال خانوادش هستن ولی بازم واقعا بیشتر از چیزی ک باید براشون کار انجام میده خیلی این قضیه حس بدی بهم میده اگ حرفی بزنمم میشم ادم بده

خب خواسته یا ناخواسته تاثیر داره ولی دلیل نمیشه برای شما کم بگذاره

اخه مثلا الان ی هفته وقت مرخصی داره و باید ی سری کار اداری انجام میداده حالا بهم گفته عمل مادرجونش و انجام ندادن تا این بیاد و کارای مادرجونش و بکنه درحالی ک مامانش بیکار تو خونس و دایی و خالشم هستن ک مواظب باشن اینجوری تو این مدت بازم نمیتونه برا من درست وقت بزاره چون وقتی پیش مادرجونش باشه کلا زیادم باهات چت نمیکنه

با خودم میگم ب هر حال خانوادش هستن ولی بازم واقعا بیشتر از چیزی ک باید براشون کار انجام میده خیلی ای ...

الویت اول هر مردی باید همسرش باشه بحث خانواده اینا جداست اگ ب تو هم توجه میکنه پ مشکلی نیست

وقتی اولویت همسرش نباش اون زندگی نیست چه مرد چه زن الویت اول اخرشون همسراشون باشن اینجا در این مورد ...

ب زبون میگه از من نمیزنه برا ی نفر دیگه یا من براش مهمم ولی تو واقعیت خیلی حرف گوش کن مامانشه و ب فکرشونه

الویت اول هر مردی باید همسرش باشه بحث خانواده اینا جداست اگ ب تو هم توجه میکنه پ مشکلی نیست

میدونی چیه برا من ی وقتایی میشه ادم زرنگ برا اونا ی بچه ساده ک کاراشون و میکنه بعد واقعا ب اندازه اونا ب من نمیرسه و اگ اعتراضم کنم مقصرم

خیلی دوسش دارم ولی واقعا نگرانم ادم و میترسونه

من تجربشو دارم عزیزم

اینقدر روانتو بهم میریزه ک باید قرص ارامبخش بخوری

یا جدا شی ازش

مرد بچه ننه عذابه عذاااب

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
میدونی چیه برا من ی وقتایی میشه ادم زرنگ برا اونا ی بچه ساده ک کاراشون و میکنه بعد واقعا ب اندازه او ...

چرا بشی مقصررر از الان حرفاتو بزن اگ خواهانت باشه کاری نمیکنه ک باعث ازرده خاطرت بشه، فردا پس فردا زندگی سخت میشه با همچین مردای بچه ننه ازدواج کردن  بنظرم بهتر فکر کن

من تجربشو دارم عزیزماینقدر روانتو بهم میریزه ک باید قرص ارامبخش بخورییا جدا شی ازشمرد بچه ننه عذابه ...

ب نظرت درست میشن ؟ الان ۲۴ سالشه تقریبا و با بالاتر رفتن سن مامانش بیشترم باید ب مادرش برسه از طرفی ی سریا میرن سر خونه زندگی خوب میشن ی سریا هم خوب نمیشن