2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست

38 بازدید | 5 پست

دیروز تولد مامانم بود خواستم واسش استوری بزارم.توی نت دنبال متن گشتم .یکی با مهربانترین شروع میشد دیدم مامان من اصلا مهربان نبوده و نیست .یکی با پشت و پناهم شروع شده بود دیدم مامان من اصلا پناهم نبوده .یکی با دلسوزترین شروع شده بود دیدم چه ضربه ها که ازش نخوردم .یکی با فداکاری شروع شده بود دیدم فداکاری هم که کرده بهمون گفته که مثلا من بخاطر شما با پدرتون زندگی میکنم و از بس زده تو سرمون این کلمه رو که هممون افسرده شدیم.خلاصه خدا شاهده متن پیدا نکردم.فقط نوشتم تولدت مبارک 🥲

ششمین کاربری 😒

یعنی نه همدمم بوده نه رفیق نه مونس نه دلسوز نه مهربون.همیشه خدا خواسته منو ضایع کنه و اعصابمو توی اوج شادی هام مثل عروسیم تولد بچه هام بهم ریخته.یعنی توی بهترین روزای زندگیم کاری کرده من گریه کنم

ششمین کاربری 😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال ندارع بازم بهش بگو حالا یه تبریکه دیگه  دلسوز و فداکار و مهربون رو  بگو 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸