2777
2789

منم مثل عقب مونده ها هرچی بود و نبود بهش گفتم 😂😂گفتم از من رده هیچوقت نمیام میخای برو با یکی دیگ ولی من سر قرار نمیام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رل زدم ولی چه میدونستم میگ بیا ببینمت بعدشم بگه میخام بگیرمت😂

خب خودت اذیت نمیشی نبینیش؟دلت نمیخواد ببینیش؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نه بابا من بدم میاد یکی بوسم کنه و دست بزنه بهم عیششش عذاب وجدان میگیرم بعدشم برم میخاد انگولک کنه ن ...

خب چرا رل زدی پس؟رابطه لانگ میخاستی؟😂خب اگه لانگ میخواستی با یکی رل میزدی که از شهر دیگه باشه.حالا که میگه میخاد بگیرتت برو ببیننش بگو با خانوادش اشنات کنه خودتم اشناش کن با خانوادت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

خب چرا رل زدی پس؟رابطه لانگ میخاستی؟😂خب اگه لانگ میخواستی با یکی رل میزدی که از شهر دیگه باشه.حالا ...

😂😂😂من یه عکسی فرستادم رفته به باباش نشون داده باباشم میشناسه خانواده‌ مارو الان نمی‌دونم چه خاکی تو سرم بریزم من شانس ندارم از شهر دیگ ام باشه فاز ازدواج میگیره 😂😂

مگه قرار اول بوس میکنن؟سنگین برخورد کن بری کافه ای پارکی چیزی

از دست پسرا همچی بر میاد می‌دونم بوسم میکنه 

من هر چقدر سنگین باشم بوس که می‌کنه لب نمیگما بوس عادی 

مگه قرار اول بوس میکنن؟سنگین برخورد کن بری کافه ای پارکی چیزی

من از اون دخترا که فکر میکنی نیستم  بریم دور دور و اخر شبم بمونم و عشق و حال و صفا سیتی از من رده من نمیام همین الان بگم بهت بعد فردا روزی نگی چرا نمیایی من اصلن خانوادم اجازه نمیدن تنهایی برم جایی ..

اون شبم اومدم دیگ پرو نشو 

هزار تا دروغ سر هم کردم

من داداش بزرگ تر خودم بفهمه پیامم دادمت منو‌ میفرسته سینه قبرستون واقعن اگر از لحاظ بیرون رفتن و بیام پیشت میخای من نیستم اینجوری نمیتونم 

این پیام دادمش 😂😂😂😂

من از اون دخترا که فکر میکنی نیستم بریم دور دور و اخر شبم بمونم و عشق و حال و صفا سیتی از من رده من ...

😂یه خرگوش گرفت منم رفتم فوری گرفتم و برگشتم نموندم اصلن 

[QUOTE=380027303]قبل رفتن بگو خوشم نمیاد بدونه بدت میاد نمیکنه[/QUOTE

حقیقت من میترسم این دوره زمونه خیلی بد شده میترسم کار بد به سرم بیاره اعتماد ندارم به هیچکس 🤣کونم دوست دارم بخدا به باد میرع

😂😂😂من یه عکسی فرستادم رفته به باباش نشون داده باباشم میشناسه خانواده‌ مارو الان نمی‌دونم چه خاکی ...

وای چه شانسی.پشمام😂خب پس تو هدفت فقط دوستیه نه ازدواج اره؟