2789
عنوان

دخترم

87 بازدید | 11 پست

حجابم در حد شاله لباسم پیرهن استین دار، ارایش، معمولی دارم، ولی ناخن مژه ابرو کاشت ندارم لب و دماغمم ژل عمل نیست، مشروب نخوردم، پارتی نرفتم، دوست پسر داشتم ولی در حد عاشقانه، نماز نمیخونم ولی دوست دارم بخونم مذهبی تر شم قبلا چادری بودم تفاریحمم شهربازی، کافه، پارک ایناس. طبیعیه یا باید اهل پسر و موتور با پسر و مشروب مسافرت با پسر و پارتی بشم تا از دنیا لذتاش جا نمونم؟  کسی مث من آنقدر خودشو محدود کرده بوده؟ زیر بیستم

همچینم محدود نیستی، صرفا زیر ۲۰ سالی

بری بالای ۲۰ سال لول های بیشتر واست باز میشه عجله نکن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم چرا طبیعی نباشه؟ 

بعدشم شما خودتو محدود نکردی کار درست و کردی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

عزیزم شما محدود نیستی از خیلی از شوهر کرده ها هم آزادتری سمت اونچیزاییم که گفتی نرو که جز پشیمونی چیزی نداره

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

بهترین کارو میکنی 

لذت به اون کارا نیست ، اون چیزاهم اسمش محدودیت نیست 

منم سنم مثل توعه

به نظر خودم لذت بردن از دنیا یعنی چیزای خوبی که حال دلتو خوب میکنه ، مثل کتاب خوندن ، نماز و ...

دمت گرم که انقد خوبی ، همینجوری خوب بمون 🤍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

دقیقا، یوقتایی فکر میکنم اونا شادترن🥺

اونا با کار خودشون خوشحالن شمام با وضعیت خودت شاد باش

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.