2777
2789
عنوان

چرا بعضی مردا اینجوری شدن⁉️⁉️

189 بازدید | 18 پست

طرف تپ بیو اینستا نوشته قلبم الهه

حلقه گذاشته

‌یکی دیگه نوشته این رل 

بعد عکسهای که استوری میکنم ریپلای میزنن چه خوشگل چه دلبری چه دافی هستی ☹️☹️

باز خوبه یک پسره کلی تو چت بتمن حرف زده بود یهو استوری گل با دوست دخترش اشتراک گذاشت 

چه خبره؟؟؟چی فکر میکنن با خودشون؟؟؟

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همونایین ک ب زور و اصرار طرفشون بیو و استوری میزارنوگرن دلشون کاروانسراس

چی فکر کنن با خودشون همین جوری ریپلای میزنن کور که نیستم میبینم بیو شوم که 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

خب شمام با استوریات گمراهش میکنی

😂😂😂😂 همینو کم داشتیم گشت ارشاد نینیسایت 

خب شمام با استوریات گمراهش میکنی

هر استوری با هر محتوایی هم که گذاشته باشه به این معنا نیست که فلانی رابطه‌ات تعهدات رو نادیده بگیر پیام بده!

با این حرفا توجیه نمیشه

کی میدونید تعهد نداشتن مردها تقصیر زن‌ها نیست؟

مجبورش نکردن اسلحه که نذاشته بیا بهم پیام بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هر استوری با هر محتوایی هم که گذاشته باشه به این معنا نیست که فلانی رابطه‌ات تعهدات رو نادیده بگیر پ ...

بله حرفتون صحیح ولی اینم قبول کنید بعضی از خانوما واقعا کرم دارن

خب زنا کرم میریزن درست نباید اونا که به رابطشون خیانت کنن باید متعهد باشم خیره سرشون

متاسفانه دیگه تو این دوره زمونه تعهد دیگه معنی نداره البته بازم هستن آدمای متعهد 

متاسفانه دیگه تو این دوره زمونه تعهد دیگه معنی نداره البته بازم هستن آدمای متعهد

خب همین دیگه اون آقایون تعهد ندارن شاید خانمی برای دل خودش یا شخص خاصی استوری کنه اونا باید سریع واکنش نشون بدن