2777
2789
عنوان

تتو🌱😂

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 96 پست
من نمیدونم چرا ولی دوس دارم ی وال زیر سینم بزنم😂🥹

😂🥲

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اره بابا داریم شوخی میکنیم وگرنه هرکسی یه سلیقه داره🤍🌱

دقیقااا🩷🩷🌸🌸

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه فرهنگیان به تتو گیر ندادن؟😂

بعداز مصاحبه زدم😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

کاش میشد شمارو ببینم چیزایی که گفتین ۱۸۰درجه با تصوری که ازتون داشتم فرق میکنه🥲😂

ای جانم❤️منم یه آدم معمولی هستم دیگه مثل همه انسان ها😁

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

وای ننهههههه ذوققققق 🥲🤣🎀

مامانم میگه ایسان دیدی میخوای خودتو اینجوری کنی راحت باش عصبی میشه اینا رو میگه😂😂

منم دوست دارم ی دستمو تتو بزنم اما تا وقتی ک مجردم نمیشه متاهل ک شدم یکی از کارایی ک انجامش میدم

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

منم دوست دارم ستاره بزنم رو نزدیک ترقوه مایل به شونه⭐️شما روی ترقوه زدی درد داشت؟

برای منم دقیقا روی ترقوه نیست قسمت جناغ میشه تقریبا اره  درد داشت چون روی استخون هست ولی قشنگ میشه واقعا:)

معمولی نیستین خیلی کیوت و تو دل برو هستین😔😂❤️

قربونت بشم بَشَم خودت خوبی منو مثل خودت میبینی عشقم وگرنه به شما نمیرسم🥰😘😘😘😘😘😘😘❤️

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

هزینه اش چقدره مثلا یه گل کوچیک مینیمال

بستگی داره به جایی که میره برای من یه کلمه انگلیسی رو تتو کرد 500 گرفت

برای منم دقیقا روی ترقوه نیست قسمت جناغ میشه تقریبا اره درد داشت چون روی استخون هست ولی قشنگ میشه و ...

اره منم همونجا بی حسی میزنه؟اخه شنیدن واسه تتو بی حسی بخوره رو رنگش تاثیر داره،تحمل درد زیاده ولی میترسم اون وسط جا بزنم😂