2777
2789
عنوان

بی محبتی شوهرم

2259 بازدید | 20 پست

من بچگی جوری بزرگ شدم ک همیشه کلی بهم توجه میشد رسمن خیلی لوسم 

ولی شوهرم سر‌ هر چی گریه کنم یا ناراحت شم ب هیچ عنوان سمتم نمیاد اروممم کنه دوریم میکنه ازم وقتی ک چن ساعت میگذره فقط‌ میگه بهت پول میدم برو خرید یا بیا فلان روز بریم خرید هر چی میخای بخر

من توجه میخام حرفایی ک ارومم کنه حرفایی ک باعث شه حس کنم دوسم داره مهمم براش 

اینو چجوری بهش بگم چن بار گفتم این چیزا نمیخام فقط‌ حرف بزن باهام تا اروم شم ولی بازم کار خودشو میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فکر کنم زیادی لوس بازی دراوردی.😐

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

دوست عزيز هيج وقت خانه پدري را با خانه شوهر مقايسه نكن هيچ قلبي به مهرباني پدر مادر نميشه. پس اين قضيه حله ميمونه محبت شوهرت بعضي مردها باور كن بلد نيستن ياد نگرفتن چطور محبتت بكنن چطور همسرشون جذب بكنن. بهترين راه حل كه براي منم خيلي جواب داد حرفهات و خواسته هات بگي يك روز كه اروم شدين تمام حرفها و خواسته هاي. عاطفي خودت بهش بگو و توضيح بده كه توقعات شما اينه. مطمينم جواب ميده 

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن
ینی گفتن چن تا کلمه انقدر سخته؟

حتما سخته دیگه. شوهر من. هی میخاد خوب شه. 

یه دو روز  محبت میکنه دوباره. یادش میره.   فک میکنن محبت. تو کارو پوله 😢. بهشم میگم. میگه اشتباه میکنی من دوستت دارم 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩