دوستم خونه ماست، خیلی ناراحته،چند ماهی میشه درگیر یه جریاناتی شده...من که واقعا مخم هنگ کرده، گفتم تایپیک بزنم شما راهنماییش کنید،،، ایشون متاهل و یه بچه دوساله داره،،،به خاطر خیانتی که از همسرش دیده بوده با آقایی دوست ميشه، ولی بهش نگفته بوده متاهله و بچه داره!!!!!خلاصه چندبار رفته سرقرار، یه بارم با دختر داییش رفته بوده،،بعد از مدتی پسره دیگه بهش زنگ نمییزنه،، به دختر داییش شک میکنه،، به پسره اصلا زنگ نمیزنه،،،،آنلاينی اون دوتا رو چک میکنه میفهمه شکش بیخود نبوده،، و یه سیم کارت قدیمی پسره که یه بار به این زنگ زده بوده دست دختر داییشه و عکسشو گذاشته رو پروفايلش!!!!!به روی دختر دایی نیاورده،، رابطه ش رو کم کرده،،، کاملا مشخصه دختر داییه زیر آب اینو زده و پسره رو به خودش جذب کرده،،،اینم هرروز آبغوره میگیره، و اونا رو چک میکنه،،،،، نمیدونه چکار کنه،، میگه به پسره برم بگم خالی بسته بودم براش، من میگم نه ولشون کن! میگه اگه اینا باهم ازدواج کنن چی،،،،،مثل اینکه با پسره روابط عاطفی جسمی داشته،،، ولی نه شدید!!!!!!ولی الان توبه کرده و از رفتار گذشتش شرمنده ست،، فقط میگه دختر داییم منو خراب کرد..... شما راهنماییش کنید، ممنونم
نی نی سايتم رو دادم به دوستم،خودم تا هفته آینده از ایران به مقصد هلند مهاجرت میکنم...خدا پشت و پناه همگی،حلال کنید...
وا جل الخالق 😨😨😨😨مگه مجرده که ازین گه خوریا میکنه و بعد خودشم ذی حق میدونه که غصه بخوره؟بعد تو با همچین جرثومه فسادی میشینی حرف میزنی و محرم اسرارش میشی؟
ز دشمنان برند شکایت به دوستان چون دوست دشمن است ، شکایت کجا بریم ؟
موندم چي بگم ببخشيد جسارت نباشه اين دوستت اگر توبه كرده بود هنوز اون اقا رو با دختر داي اش چك نميكرد و براش اينقدر مهم نبود. در ضمن اول مطلب نوشتين چون شوهرش خيانت كرده ايشون هم رفتن با يكي. اسم اينو توجيه بزاريم در كل بايد بگم اي خانمي كه داري نوشته هاي منو ميخوني دوست صاحب تايبك توبه واقعي بكن و اين خزعبلات دختر. دايي و أون اقا رو تمومش كن و موضوع كاملن ببند و هيج اهميتي نده
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....