2777
2789
عنوان

نظرسنجی

83 بازدید | 10 پست

مامان بابا و داداشم و زنداداشم و بچهاشون دارن می‌رن بیرون شهر. دیشب مامانم خبر داد بیاین شوهرم خواب بود الان گفتم بهش

خیلی دوست دارم برم باهاشون

به شوهرم میگم میگه میخوام استراحت کنم خودت برو باهاشون.

به مامانم میگم میگه باهامون بیا به داداشت اینا بگو رفته سر کار…

اگه خونه هم باشم میدونم که میگیره میخوابه تا شب

برمم نمی‌دونم میترسم لج کنه یا عقده کنه بعدش

تا حالا اینجوری نرفتم

چکار کنم بنظرتون؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اره بروو
4
57%
نههه ولشکن
3
42%

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

نرید

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا

زندگیتون مهمتره 

فرشته ۳ ساله آرام بخواب تا جهل این مردم یزید پرست رو نبینی که به آدمی دل بستن که خیال میکنن دلسوز ماست آرام بخواب و مطمئن باش که اون شاهزاده یزیدی هیچ وقت پاش به ایران نمیرسه و در اون نجاست خونه خودش به هلاکت میرسه

زندگیتون مهمتره

اخه با این کار زندگی مون تو خطر میوفته؟🥲

من تو این دو سال شب و روز کنارش بودم

الانم چون میدونم دو روزه کامل استراحت کرده گفتم که بریم اگه نه همونم نمیگفتم می موندم خونه پیشش

واقعا نامردیه دیگه اونم فکر نکنه بمن

سلام 

شما چندشب پیش به من خیلی راهنمایی کردین من مشاورمو عوض کردم و مشاور قبلی رو بلاک کردم کلا الان حالم خیلی خوبه که درگیر رفتارای یکی نیستم و خیلی خوب درس می خونم دیگه هیچ وقت سایت نمیام امروز برای همیشه از نی‌نی سایت میرم فقط خواستم دم رفتن تشکر کنم ازتون ❤️🤌🏻

...

سلام شما چندشب پیش به من خیلی راهنمایی کردین من مشاورمو عوض کردم و مشاور قبلی رو بلاک کردم کلا الان ...

سلام عزیزم

دورت بگردم خداروشکر که حالت خوبه😍

روز منو ساختی گلم♥️

امیدوارم هر جا هستی موفق باشی و حالت خوب باشه همیشه عزیزدلم🥰🥰🥰

سلام عزیزمدورت بگردم خداروشکر که حالت خوبه😍روز منو ساختی گلم♥️امیدوارم هر جا هستی موفق باشی و حالت ...

واقعا لطف‌کردین من خواهرم با پسری تو رابطه بود که همین مدلی بود میدیدم چقدر اذیت میشه خیلی به کامنت تون فکر کردم و یه تصمیم خیلی درستی احساس می‌کنم گرفتم 

همچنین شماهم موفق باشین خداحافظتون❤️

...

ببخشید من چون وسواس فکری دارم الان تو ذهنمه نکنه شما جواب کامنت بدین بعد‌من نتونم ببینم و جواب بدم بی احترامی تلقی بشه ، من باید شماره مو واگذار کنم و فضای سایتم یکم دوست ندارم برای همین دیگه سایت نمیام هیچ وقت همین حالا خروج می‌زنم  که برای همیشه برم خلاصه ممنونم ازتون ببخشید دیگه اگ جواب بدین نمی‌تونم ببینم خداحافظ🤌🏻❤️

...