2777
2789
عنوان

سقط🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دکتر نتنج شیراز کورتاژ شدم، ببین چون ساکشن میشی دیواره رحم حالت بافت و گوشتی داره دیگه هی کم ...

انشالله ک باردار میشی ب همین زودی گلم منکه نمیره ازمایش شوهرم بهش میگی انگار فحشش میدی

انشالله ک باردار میشی ب همین زودی گلم منکه نمیره ازمایش شوهرم بهش میگی انگار فحشش میدی

من سه تا جاریم و مادرشوهرمم سقط داشتن،، یکی از جاریام شوهرش ضعیف بود دارو خورد برای بچه دومش

حدسم اینه ک همشون ضعیف باشن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اتفاقا دوستمم دوقلو باردار بود این خانم اهمیت نداد یه طول سرویکس بگیره سرکلاژ کنه بدبخت همون ۲۰ هفته ...

😐شما اینو میدونستین که ایشون تعهد کاری نداره هیچی بارش نیست بازم رفتین پیشش🤦مقصر اصلی خودتون هستین 

برو پیش به دکتر دیگه اتفاق های که افتاده بگو بهش سونو واژینال بهت میده نسبت به شرایطی که الان دارید نسخه میپیچه معمولا نامه بستری میدن بهتون 

😐شما اینو میدونست که ایشون تعهد کاری نداره هیچی بارش نیست بازم رفتین پیشش🤦مقصر اصلی خودتون هستین ب ...

والا ندونستم 🥲باهم باردار شدیم خو گفتن این بهترین دکتره مثلا