2777
2789
عنوان

بیاید بهتون نیاز دارممممممم

135 بازدید | 6 پست

عزیزایی ک زندکیتونو از صفر یا زیر صفر شروع کردین 

میشه بگید الان وضعتون چطوره 

زندگیتون خوبه ؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

یه بار پدرم ورشکست شد 

یعنی از منفی ترین حال شروع کردیم

الان خدا رو شکر شرایط عالییه

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه بار پدرم ورشکست شد یعنی از منفی ترین حال شروع کردیمالان خدا رو شکر شرایط عالییه

خداروشکر 

پشتوانه ای داشتین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر پشتوانه ای داشتین؟

نه پشتوانمون صبر وتلاش خودمون بود

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

اگر هوش اقتصادی خوب داشته باشیداز منفی صفرترین هم شروع کنید باز هم موفق میشی

بزار یه قصه برات بگم 

در اقوام نزدیک ما 

زن و شوهر خیلی فقیری بودن که بخاطر نداشتن خانه در خانه بسیار قدیمی  پدرخانمشون که فوت کرده بودن زندگی میکردن که خوب زندگی در خونه شراکتی سختیهای خودشا داره  کل طایفه ما وضع مالی خوبی دارن و اینها همیشه عقب بودن حتی یه ماشین هم نداشتن و هر دو کار میکردن و خانم هرچه شوهر و خودش درمیاورد فقط و فقط طلا میخریدهمیشه همه دلشون برای اینا میسوخت 

تا اینکه یه دفعه وضعشون ازاین رو به اون رو شد 

خونه خوب خریدن بعد ماشین عالی  یه تیکه زمین و خلاصه پیشرفت کردن نگو طلا های که حاصل این همه سال جمع کردن خانم بوده فروختن و اینا را خریدن به قول خودش گرم به گرم  سوت به سوت  

این مشکلات هستن که رشدت میدهد...
اگر هوش اقتصادی خوب داشته باشیداز منفی صفرترین هم شروع کنید باز هم موفق میشیبزار یه قصه برات بگم در ...

بهترین قکر همینه 

منم ب همین فکرم فقط الان نامزدم میخاد کنکور بده بعد کنکورش   قرارع بره دنبال شغل ی درامدی داشته باشیم همینکارو میکنیم