liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4334 عنوان چجوری زودتر باردار بشم 81 بازدید | 6 پست دارویی چیزی هست برای اینکه تخمک هام رو فعال کنه؟ مثلا بجای ۶ ماه اقدام ۲ ماهه باردار بشم یا زودتریه پودری یکی بهم گفته بود برای بارداری خوبه حالا دیگه نمیدونم 🥲 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1404/02/05 | 08:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4334 چه ویتامین هایی بخورم برای قبل از بارداری کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4148 فقد دکتر میتونه تجویز کنه گلم هرچیزیو نخورید به بدنتون اسیب نزنید الکی من چند سال طول کشید بعد سقطم بچه دار شم وقتی رفتم دکتر بهم قرص داد وبعد دوماه مصرف قرصا باردار شدم روزای خوب توی راه😎✌🏻
princes8speach عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 5518 دارو مصرف نکن و خودتو درگیر اینکه کی حامله بشی نکن چون باعث استرس میشه و بارداری رو به تعویق میندازهرابطه داشته باش اما فقط برای لذت بردن، باردار هم میشی انشالله
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4334 فقد دکتر میتونه تجویز کنه گلم هرچیزیو نخورید به بدنتون اسیب نزنید الکی من چند سال طول کشید بعد سقطم ... چه قرصی؟ اخه منم دکتر رفتم چندتا قرص داد بهم ولی نخوردم دکترم بد اخلاق بود از همه دکترا زده شدم دیگه یمدت بیخیالش بودم کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
fatemeh_an19 عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 4148 چه قرصی؟ اخه منم دکتر رفتم چندتا قرص داد بهم ولی نخوردم دکترم بد اخلاق بود از همه دکترا زده شدم دیگه ... دوفاند ۱۰ بود فک کنم وا همه که مثل هم نیستن خواهر روزای خوب توی راه😎✌🏻