2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

91 بازدید | 12 پست

عزیزانی ک زندگیتونو از صفر یا زیر صفر شروع کردید!!

میشه بگید الان وضعتون چطوره یکم بهم امید بدین  

لطفا تجربه هاتون بگید بهم 🥲

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

شروع کرده بودم و تا حدودیم موفق بودم

منتها دوباره برگشتم به تنظیمات کارخونه، افسردگی و بی حوصلگی.... 

ولی مطمئنم دوباره پیشرفت میکنم بدون توجه به همه رنج ها و سختی ها، اخه به خودم قول دادم🦋

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفر که نه

رفتم شهرستان  بابام ی خونه برام اجاره کرد

کل لوازم خونه‌م شد یک تومن🤣

اون زمان شغل دولتی داشتم

خداروشکر خوب پیش رفتم  الانم مستقل خونه خودمو دارم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

شروع کرده بودم و تا حدودیم موفق بودممنتها دوباره برگشتم به تنظیمات کارخونه، افسردگی و بی حوصلگی.... ...

ببخشید میپرسم ازدواج کردین؟

وا چرا🥲

انشالله عزیز دوباره موفق میشی 🦋

صفر که نهرفتم شهرستان بابام ی خونه برام اجاره کردکل لوازم خونه‌م شد یک تومن🤣اون زمان شغل دولتی داش ...

باز وضعت از من بهتره 

ازدواج کردی ؟

خداروشکر انشالله در تمام مراحل زندگیت موفق باشی🦋

باز وضعت از من بهتره ازدواج کردی ؟ خداروشکر انشالله در تمام مراحل زندگیت موفق باشی🦋

قربونت عزیزم

همچنین

نه مجردم

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببخشید میپرسم ازدواج کردین؟ وا چرا🥲انشالله عزیز دوباره موفق میشی 🦋

اره عزیزم

خیلی عذابم دادن نزدیک ترین ادمای زندگیم...

ممنون از انرژی خوبت و همچنین شما💙🌱

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

عزیزان واقعا خیلی ناامیدم با این حرفهای بعضی از اطرافیانم  نیاز دارم بشنوم اگ کسی زندگیش ایجور بوده بگید ممنون میشم

قربونت عزیزمهمچنیننه مجردم

🤍🌱

اها م با ی پسر ۱۹ ساله ازدواج کردم چن روز دیگ کنکورشه اگ میشه دعا کنین قبول بشه ک زندگیمون بیقته رو روال

اره عزیزمخیلی عذابم دادن نزدیک ترین ادمای زندگیم...ممنون از انرژی خوبت و همچنین شما💙🌱

این ادما تو زندگی همه هستن این ماییم ک نباید زیاد بهشون اهمیت بدیم 

فدات مرسی🤍🦋

🤍🌱 اها م با ی پسر ۱۹ ساله ازدواج کردم چن روز دیگ کنکورشه اگ میشه دعا کنین قبول بشه ک زندگیمون بیق ...

وای عزیزم....

چی بگم آخه...

ازدواج با پسر ۱۹ ساله ک تازه قراره کنکور بده....

ایشالا خدا بسازه برات

الان دیگه چیزی نگم بهتره

وای عزیزم....چی بگم آخه...ازدواج با پسر ۱۹ ساله ک تازه قراره کنکور بده....ایشالا خدا بسازه براتالان ...

اره میدونی ما از بچگی عاشق هم بودیم اون ۹ سالش بود  بهم فهموند و منم ۱۳ سال  فامیلیم و اینک تو ی محله زندگی میکنیم

همسنیم تقریبا 

شرایط حاکمه دیگ مجبور شدیم اینجوری ازدواج کنیم باهم وگرنه خودمون نمیخاستیم الان بشه