2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 56 پست

من همسرم اگ تا یک ماه من نرم بگم تموم کن خسته شدم ب قهر ادامه میدم هیچ وقت پیش قدم نمیشه کلا خودش عاشق سکوت و قهره حتی شده دوماه ب بالا  خودشم شده ی نون پنیر میخوره ولی باهم یا از غذا ک من درست میکنم لب نمیزنه  طولانی ک میش من طاقتم دیگ تو چار دیواری ساکت خونه سر میاد ک روانی میشم و میرم میگم تموم کنه تحمل ندارم دگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با این چیزایی که گفتی انگار شوهرت آدم منطقیه و با هر ترفندی آشتی نمیکنه پس شما روال عادی زندگی رو پیش بگیر و اجازه بده خودش آروم شه ولی حالا که مقصری و خودت هم قبول داری معذرت خواهی کن

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

این خانم یه کامنت گذاشت شما میگی میخوای باهاش بمونی؟؟ این حرف درست نیست

جان ؟؟؟؟؟؟!!!!!

اصلا فهمیدی چی گفتی؟

ی نفر بمن گفته اسم پروفایل بذار  جویای کار

منم گفتم صب تاشب سرکارم  دنبال کار نیستم

چ ربطی داش ب این چیزی ک شما گفتی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

😂

خنده نداشت!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

جان ؟؟؟؟؟؟!!!!!اصلا فهمیدی چی گفتی؟ی نفر بمن گفته اسم پروفایل بذار جویای کارمنم گفتم صب تاشب سرکارم ...

وااا چه خبرته خانم تراپیست😐😐😐😐 من کاری به کامنت اون اقا ندارم خانم رو میگم که بهش میگی میخوای بمونی 

من همسرم اگ تا یک ماه من نرم بگم تموم کن خسته شدم ب قهر ادامه میدم هیچ وقت پیش قدم نمیشه کلا خودش عا ...

نه شوهرم اینطوری نیست برام خط قرمز گذاشته وقتی از خط قرمزش عبور کنم خیلی ناراحت میشه دیگه وقت ها نیست اینطوری زود آشتی می‌کنه 

نه شوهرم اینطوری نیست برام خط قرمز گذاشته وقتی از خط قرمزش عبور کنم خیلی ناراحت میشه دیگه وقت ها نیس ...

باز خداروشکر حالا هر زنی خودش قلق همسرش میدونه  حالا پیش اومده آدم جایز الخطاست شب باهاش حرف بزن شاید اروم شد دیگ پیش اومده جرم ک نکردی

وااا چه خبرته خانم تراپیست😐😐😐😐 من کاری به کامنت اون اقا ندارم خانم رو میگم که بهش میگی میخوای بم ...

وا  مگه چی گفتم ک میگی  چ خبرته !!!

خانمه خیلی چیزا گفت ک من اینو گفتم.