2777
2789
عنوان

دعوا

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 56 پست
چی بگم...زندگی با یه آدم ک سادیسم داره...عجیبه ک میگی فقط سیلی میزنه...سادیسم اصلا میدونی دقیقا چیه؟ ...

شوهر من تاحالا هیچکدوم از ابن کارارو با خانما نکرده اگه نگاه کنی کلا فراریه وقتی یه زن میبینه

حتا به خواهر مادرشم دست نمیده فقط یه سلام احوال پرسی تمام

تو عروسیم دختر خالشدستش بهش خورد  سلام کرد و الفرار

اره آزار های جن.....سی

آزار دادن موقع معا...... شقه

اذیت کردن 

اینکه......

اینارو هست ولی به خدای بالای  و علی قسم تاحالا به یه زن هم تو خیابون نگاه نکرده مرد  لا...شی نیست

میگم چرا از زنا فرار میکنی میگه چون اونا نامحرممن  فقط تو محرممی

از زمانی که تو محرمم شدی خواهر و مادرمم نامحرمم شدن

همیشه هروقت ازش میپرسم اینو میگه

ازم هیچی نپرس هییچییییی نپرسسسسس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وقتی تو یه خونه آید چطوری بچه رو می گیره؟

بچه که پیش من نیست پرستار داره

میبرمش خونه خواهرش یا خونه برادر مجردش

به چشم هم دیدم که بچرو با پرستار فرستاده هتل

در این حد........ نفهمه.

شوهر من تاحالا هیچکدوم از ابن کارارو با خانما نکرده اگه نگاه کنی کلا فراریه وقتی یه زن میبینهحتا به ...

خدا صبرت بده عزیزم

چی میشه گفت...

امیدوارم برای درمان اقدام کنه و زودتر حالش خوب شه

واقعا خانمی مث شما براش پیدا نمیشه

کاش قدرتو  بیشتر بدونه ❤️

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آهان پولداره پس

نه پولدار نیس

خوانواده خواهر برادراش فامیلاش پولدارن

ما ملقب به فقیر ترین زوج این خانواده ایم😂 خودمو شوهرم متوسطیم در حد بخور بخواب بخر لباس و نمیر همین

بهتر نیست اسم پروفایلتون رو بذارید تراپیست جویای کار؟

نه چون دنبال کار نیستم

صب تاشب سرکارم  بیشتر از این دیگه نمیخام دنبال کار باشم !

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!