2777
2789
عنوان

میخوام با پارتنرم تموم کنم

287 بازدید | 23 پست

خستم ، هیچ وقت اینقدر خودمو خسته ندیده بودم

ما اختلاف مذهب داریم ، اوایلش فکر میکرددم میشه کنار اومد میشه گذشت کرد ، اگه درموردش بحث نکنیم اتفاقی نمی آفته 

ولی نهههه اصلا ، هر ثانیه اش برا من عذابه

فکر اینکه تفکراتش چیه داره دیوانه ام میکنه

از ۵ صبح تا الان دارم. گریه می‌کنم مدام ، من ب قدر تموم زندگیم دوسش دارم اما نمیتونم عقایدم رو فدای یه پسر کنم

اونم خیلی دوسم داره ، ب حدی بهم وابسته اس ک قابل گفتن نیست

اونقدر ب من اهمیت و ارزش داد که خدا میدونه

اونقدر با عشق بهم محبت کرد ک قابل وصف نیست

تموم زندگیش شدم من

فکر اینکه چطور یهو بهش بگم تموم کنیم روانی ام میکنه 😭

تا ابد زندگیم با اه دل شکسته اش داغون میشه

چیکار کنم بچها ؟ میشه بگید چطور بهش بگم ک نمیخوام باهاش باشم؟

خیلی دلش میشکنه میدونم 😭

Sophia

عقایدت اگه اسلامیه اسلام کلا رل زدنو قبول نداره پس از اولشم عقایدتو زیر پا گذاشتی...چرا اصلا رل میزنی پس اگه فک میکنی گناهه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

همین حرفایی که اینجا گفتی رک بش بگو واین بهترین تصمیمی که گرفتی  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردای توم امروز همسرم رفته دو ساعت دورتر از شهر خارج شهر رانندگی کرده چون فهمیده من با پسرخالم زمان مجردی پاسور بازی کردم تو محیط خانواده...میگ نمیتونم قبول کنم.این فقط یه مورد خییییلی کوچیکه.زندگی هردومون با انتخابمون ب آتیش کشیدیم

یه کاربر دیگه بود همین جوری بود تقریبا، اسمشو یادم رفت واسه نگه داشتن پسره هرکاری کرد تا ته رابطه هم رفت ولی بعد چن وقت گذاشت رفت طرف رفت یه کشور اروپایی اونم هزار برابر دختر رو دوسش داشت ولی از یه جا ب بعد تموم شد.

اگه‌رابطه تون نوپا هست کم کم فاصله بگیر که خودت اذیت نشی و کات کن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
یه کاربر دیگه بود همین جوری بود تقریبا، اسمشو یادم رفت واسه نگه داشتن پسره هرکاری کرد تا ته رابطه هم ...

من برا نگه داشتنش کار خاصی نکردم و نمیکنم 

در اصل اونکه اصرار ب این رابطه داره ، تا جایی ک من حتی جرئت نمیکنم اسم از رفتن بیارم

حالا موندم چطور بهش بگم ک خیلی بهم نریزه 😭

Sophia

برخی عقاید به مرور زمان تغییر می کنند 

عقاید همیشه پابرجا نیستند 

یک لحظه بر اساس آینده نگری این در نظر بگیر که اگر چندسال دیگه اعتقادات شما تغییر کنه، وو این ارتباط تمام شده باسه چه سودها و چه زبان هایی داره واسه تون 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من برا نگه داشتنش کار خاصی نکردم و نمیکنم در اصل اونکه اصرار ب این رابطه داره ، تا جایی ک من حتی جرئ ...

اختلاف دین دارین یا دینتون یکیه فقط اختلاف توی مسائل دینی؟! اصرار داره شمارو هم دین خودش کنه؟ هدف از رابطه رو مشخص کردین اینکه همینحور بگذره یا هدفمند واسه ازدواج؟ اگه چند سال دوستین که سخته کات ولی اگه از یکسال کمتره راحتتر میشه کنار اومد.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
برخی عقاید به مرور زمان تغییر می کنند عقاید همیشه پابرجا نیستند یک لحظه بر اساس آینده نگری این در نظ ...

و در نهایت اگر دیدید کات بهترین راه حل هست 

به نظر من زیر نظر متخصص روانشناس واقعا با تجربه ارتباط کات بشه که نه شماضربه بخوری نه ایشون 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈