2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 124 پست
کاش هیچوفت هیچ دختری تحربه درک نکنه این بحث طلاق را باور کن راحت نبود ۱۱ کیلو وزن کم کردم موهام ریخت ...

خب پس این بار اگه رفتی سراغ این ادم عجله ای ازدواج نکن که دوباره تجربش نکنی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

ربطش اینه که فیلم نیس با یکی بهم بزنی بری با یکی دیگه ازدواج کنی بعد هفت سال برگردی دوباره باهاش ازد ...

عزیزم من نگفتم به خاطر اون نامرزدیم بهم خورد من 

نامزذمو هم دوسش داشتم طلاق از طرف من نبود 

کاش به راحتی قضاوت نکنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب مگه بهت نگفته از بختت ناراحت نشو انشالله درست میشهکمک لازم داشتی بگو!!این ینی نمیتونی به عنوان ه ...

چرا خب باید چی میگف دختره خودش کات کرده بود پسره فکر میکنه دختر دلش باهاش نیست ک رفت با یکی دیگ ازدواح کرد 

چرا خب باید چی میگف دختره خودش کات کرده بود پسره فکر میکنه دختر دلش باهاش نیست ک رفت با یکی دیگ ازدو ...

ینی هنوزم فکر میکنه استاتر دوسش نداره؟

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

چند سال از رابطتت با عشق اولت میگذره؟

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

چرا خب باید چی میگف دختره خودش کات کرده بود پسره فکر میکنه دختر دلش باهاش نیست ک رفت با یکی دیگ ازدو ...

هیچ کدوممون مقصر کات مون نبودیم ولی از طرف من بخاطر اینکه ازم دلزذه بشه گفتم گات کنیم اما سالها فاصله نیومد ولی من نمی دوستم چشم انتظارمه

عزیزم من نگفتم به خاطر اون نامرزدیم بهم خورد من نامزذمو هم دوسش داشتم طلاق از طرف من نبود کاش به راح ...

چه ربطی داش به حرف من؟ میگم فکر نکن مثلا مثل فیلما اگه مجرد مونده به خاطره تو بوده فقط

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه