2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 124 پست
کاش هیچوفت هیچ دختری تحربه درک نکنه این بحث طلاق را باور کن راحت نبود ۱۱ کیلو وزن کم کردم موهام ریخت ...

خب پس این بار اگه رفتی سراغ این ادم عجله ای ازدواج نکن که دوباره تجربش نکنی

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

ربطش اینه که فیلم نیس با یکی بهم بزنی بری با یکی دیگه ازدواج کنی بعد هفت سال برگردی دوباره باهاش ازد ...

عزیزم من نگفتم به خاطر اون نامرزدیم بهم خورد من 

نامزذمو هم دوسش داشتم طلاق از طرف من نبود 

کاش به راحتی قضاوت نکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مگه بهت نگفته از بختت ناراحت نشو انشالله درست میشهکمک لازم داشتی بگو!!این ینی نمیتونی به عنوان ه ...

چرا خب باید چی میگف دختره خودش کات کرده بود پسره فکر میکنه دختر دلش باهاش نیست ک رفت با یکی دیگ ازدواح کرد 

چرا خب باید چی میگف دختره خودش کات کرده بود پسره فکر میکنه دختر دلش باهاش نیست ک رفت با یکی دیگ ازدو ...

هیچ کدوممون مقصر کات مون نبودیم ولی از طرف من بخاطر اینکه ازم دلزذه بشه گفتم گات کنیم اما سالها فاصله نیومد ولی من نمی دوستم چشم انتظارمه

عزیزم من نگفتم به خاطر اون نامرزدیم بهم خورد من نامزذمو هم دوسش داشتم طلاق از طرف من نبود کاش به راح ...

چه ربطی داش به حرف من؟ میگم فکر نکن مثلا مثل فیلما اگه مجرد مونده به خاطره تو بوده فقط

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه