2777
2789
عنوان

عشق واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 124 پست
شما ها چقدر راحت همش ازدواج میکنین طلاق میگیرین....

چه نظرات و ایده های بی معنا و مفهومی میزارید

میشه از تایپک برید بیرون!

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است

چندسالته وقتی گفته خوشبخت میشی انشالله ینی برو ...میدونی چرا نمیخادت الان چون دیگ اعتماد به نفس و عز ...

اره حرف هات کاملا راسته راستش خیلی خاطر خواه دارم 

خیلی ها ازم خوششون میاد ولی من چشم مونده به اون نفر 

که حس میکنم همه شون دروغگو هستن جز اون یه نفر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چه ربطی داره؟

ربطش اینه که فیلم نیس با یکی بهم بزنی بری با یکی دیگه ازدواج کنی بعد هفت سال برگردی دوباره باهاش ازدواج کنی زندگی واقعی که مثل فیلم نهنگ عنبر نیس...انقدر هم راحت هر کی از راه رسید نباید ازدواج کرد 7 سال گذشته شاید اون الان کلا یه ادمه دیگه شده هیچ تضمینی هم نیس که به خاطره اسی مجرد مونده باشه اینا همش فکرای خود اسیه

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

ازمن میشنوی خجالت نکش حرفت بگو چون بعدش پشیمان میشی منم ی زمانی مث شما چون سنم کم بود ی خواستگار داشتم با مغروری رد کردم ولی سن ک میگذره آدم به اشتباهش پی میبره ولی دیگه زمان عقب برنمیگرده حتما باهاش درمیان بگذار 

داره میگه پسره 7 ساله دوسش داره اونم انگار از اون خوشش میات خب اگه ادم درستیه چرا ازدواج نکنن... فقط نظر دادم منکه اسلحه نزاشتم رو سرش که حتما ازدواج کنه!!! وا 

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

چه نظرات و ایده های بی معنا و مفهومی میزاریدمیشه از تایپک برید بیرون!

بی معنا و بی مفهوم اینه که میگین برو سریع ازدواج کن کلا انگار ازدواجو خیلی بچه بازی میبینین یا فک میکنین فیلمه همه چی

ربطش اینه که فیلم نیس با یکی بهم بزنی بری با یکی دیگه ازدواج کنی بعد هفت سال برگردی دوباره باهاش ازد ...

اره اگه خود پسره هم هنوز بخواد میتونن ازدواج کنن پسره نخواد که نه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که وجود بیماری های روانی رو تکذیب میکنن ۲_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۳_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن «اسلام و مسیحیت هردو به یه اندازه برای من محترمن» ۴_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن✍️ ممکنه بعضی جاها منظورمو بد برسونم یا متوجه منظور دیگران نشم که به خاطر اون هدیه خداست که البته مردم بهش میگن بیماری نه این که قصد اذیت کردن کسی رو داشته باشم ولی بازم از خیلی از کاربرای اینجا بیشتر میفهمم مغزم یه مقدار متفاوت کار میکنه (خیلیاتون ممکنه همین هدیه خدا رو داشته باشید ولی خودتون ندونید چون تو ظاهر مشخص نمیشه مادر زادیه و حتی از سلامتی هم بهتره و من خدا رو به خاطرش خیلی شکر میکنم)🧠 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و من حوصله چشم خوردن یا این که حسودها بیان بگن فیکی ندارم خودمو بدبخت نشون میدم تا کسی مزاحمم نشه پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم ✅ دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

داره میگه پسره 7 ساله دوسش داره اونم انگار از اون خوشش میات خب اگه ادم درستیه چرا ازدواج نکنن... فقط ...

7 ساله ندیدتش کلا یه ادم دیگس...هیچم معلوم نیس خوشش میاد یا نه فقط چون پسره مجرد مونده فکر میکنه حتما بخاطر خودشه واسه همین میگم همتون فیلم زیاد میبینین 

کاش هیچوفت هیچ دختری تحربه درک نکنه این بحث طلاق را 

باور کن راحت نبود ۱۱ کیلو وزن کم کردم موهام ریخت از کجا میدونی چی سختی ها کشیدم کخ میکی به راحت طلاق گرفتی 

کاش میشذ

اگرم برگشتی بهش دوباره این دفعه احساساتی نشو مثل ادمای اینجا سریع ازدواج کن بار دومم طلاق بگیری...حداقل یه مدت ببین چجوریه بعد تصمیم بگیر 

اره حرف هات کاملا راسته راستش خیلی خاطر خواه دارم خیلی ها ازم خوششون میاد ولی من چشم مونده به اون نف ...

خوب مگه بهت نگفته از بختت ناراحت نشو انشالله درست میشه

کمک لازم داشتی بگو!!

این ینی نمیتونی به عنوان همسر روی من حساب کنی 

خیلی مودبانه بهت گفته 

😍😍دیگران میتوانند نظر بدهند، بدون اینکه ذرهای از عزت و ارزشمندی من کم شود😍😍😍☑️🫂😍😍😘😘😘😘انتقاد دیگران تهدید نیست بلکه هشداری برای تغییر رفتار است..😍😍من هویت مستقل ارزشمند و جدا از دیگران دارم.. دیگران میتوانند نظر بدن بدون اینکه زره ای مرا ناراحت و دلخور کند چون هویت ذات من جدا از عملکرد عقاید و نظر دیگران است