2777
2789
عنوان

درد در هفته بیست و هفت

81 بازدید | 8 پست

از دیروز عصر تا الان سمت راست بدنم شکم پهلو کمر خیلییی شدید درد میکنه 

دکتر هم رفتم مشکل از بچه نیس احتمال سنگ کلیه دادن کسی هست با تجربه مشابه؟

منم هفته سی هستم دقیقا هفته 26 همچین دردی گرفتم واسه منم احتمال سنگ کلیه دادن. اما من پیگیری نکردم خود به خود خوب شد. فقط چک کن عفونت ادراری نداشته باشی

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
منم هفته سی هستم دقیقا هفته 26 همچین دردی گرفتم واسه منم احتمال سنگ کلیه دادن. اما من پیگیری نکردم خ ...

عفونت دارم دارو مصرف میکنم دردش خیلی زیاده چطوری تحمل کردی چن روزه خوب شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحمل کردم دیگه واسه منم زیاد بود. فکر کنم سه روز طول کشید بهتر شدم . به من سفالکسین داده بود

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله

البته یکی دو بار بخاطر دردش استامینوفن ساده 325 خوردم

البته یکی دو بار بخاطر دردش استامینوفن ساده 325 خوردم

اها به منم سفکسیم داده ۴ روزه دارم میخورم 

فک کنم منم باید استامینوفن بخورم اخه خاب ندارم از دردش شوهرمم میگه داری بزرگش میکنی الکی 

منم کمرم و پشتم درد میکرد یه جور دردی که ادم احساس میکنه رگش پیچ خورده یا خشک شده بعد چن روز دیدم بدنم از پشت کمر و زیر سینم مثا تب خال شده رفتم دکتر گفت زونا گرفتی درد باعث شده بزنه بیرون ولی خدا برای کسی نیاره چند روز بعد بدنم انگار اب داغ ریخته روم شد 

اها به منم سفکسیم داده ۴ روزه دارم میخورم فک کنم منم باید استامینوفن بخورم اخه خاب ندارم از دردش شوه ...

شب موقع خواب یه استامینوفن بخور به حرف شوهرت هم اهمیت نده

2790
2778
2791
2779
2792