2777
2789
عنوان

فریتین خونم پایینه ریزش شدید دارم

355 بازدید | 26 پست

یعنی دلیل ریزش مو همین فریتین خونمه ک پایین ؟

۱۰ هس میگن برای یه خانم باید حداقل باید ۳۰ ،۴۰ باشه🤦🏻‍♀️

ریزش شدیدددد دارم 

تازه ۱۰ روزه دارم ففول میخورم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم خونی نه ذخیره آهنم پایینه خونم نرماله ذخیره آهن میگن تاثیر مستقیم رو ریزش داره

خب همین اهن پایین علت کم خونی هم هست دیگه 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
پرسیدم چیزایی ک میگ من همشو آزمایش دادم مشکل ندارم فقط همین ذخیره آهنم پایینه ک گفت بشدت می‌تونه باع ...

ریزیش مو می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد که برخی از آن‌ها شامل موارد زیر هستند:

1. ژنتیک: یکی از شایع‌ترین دلایل ریزش مو، وراثت است. الگوی ریزش مو می‌تواند از والدین به فرزندان منتقل شود.

2. تغذیه نامناسب: کمبود ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند آهن، زینک، و ویتامین D می‌تواند به ریزش مو منجر شود.

3. استرس: استرس‌های عاطفی و فیزیکی می‌توانند باعث ریزش موی موقت شوند.

4. هورمون‌ها: تغییرات هورمونی، مانند آن‌هایی که در دوران بارداری، زایمان، یا یائسگی رخ می‌دهند، می‌توانند بر روی ریزش مو تأثیر بگذارند.

5. بیماری‌ها: برخی بیماری‌ها مانند بیماری‌های تیروئید، آلوپسی آره‌آتا (یک بیماری خودایمنی) و عفونت‌های پوست سر می‌توانند باعث ریزش مو شوند.

6. مصرف داروها: برخی داروها مانند داروهای شیمی درمانی، داروهای ضد افسردگی و داروهای فشار خون می‌توانند عوارض جانبی ریزش مو داشته باشند.

7. استفاده از محصولات شیمیایی: استفاده مکرر از محصولات شیمیایی برای حالت‌دهی یا رنگ کردن مو می‌تواند به آسیب و ریزش مو منجر شود.

اگر ریزش مو شدید است یا نگران‌کننده به نظر می‌رسد، مشاوره با پزشک یا متخصص پوست و مو توصیه می‌شود تا علت دقیق بررسی و درمان مناسب انجام شود.

خب همین اهن پایین علت کم خونی هم هست دیگه

نه دیگ ذخیره آهن با آهن معمولی فرق داره 

کمبود اهن یعنی همون کم خونی 

اما کمبود ذخیره آهن کمخونی نیس 

خونم در نرمال ترین حالته 

همشو هم سونو رفتم هم آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارمفقط ذخیره آهنم پایینه

پس همون یمدتی دارو بخوری خوب میشی .علائم دیگ هم داری؟

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم