dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 عنوان فریتین خونم پایینه ریزش شدید دارم 355 بازدید | 26 پست یعنی دلیل ریزش مو همین فریتین خونمه ک پایین ؟۱۰ هس میگن برای یه خانم باید حداقل باید ۳۰ ،۴۰ باشه🤦🏻♀️ریزش شدیدددد دارم تازه ۱۰ روزه دارم ففول میخورم 😭 1404/02/05 | 03:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدییییییییییی عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 یعنی کم خونی درسته؟؟اگه اینطوره اره ریزش مو بخاطر کم خونی میتونه باشه اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
هدییییییییییی عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 کم خونی و تیرویید کم کار ومشکلات رحمی باعث ریزش میشه اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 یعنی کم خونی درسته؟؟اگه اینطوره اره ریزش مو بخاطر کم خونی میتونه باشه کم خونی نه ذخیره آهنم پایینه خونم نرماله ذخیره آهن میگن تاثیر مستقیم رو ریزش داره
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 ازچت جیپی تی بپرس علت ریزش مو چیه پرسیدم چیزایی ک میگ من همشو آزمایش دادم مشکل ندارم فقط همین ذخیره آهنم پایینه ک گفت بشدت میتونه باعث ریزش بشه
هدییییییییییی عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 کم خونی نه ذخیره آهنم پایینه خونم نرماله ذخیره آهن میگن تاثیر مستقیم رو ریزش داره خب همین اهن پایین علت کم خونی هم هست دیگه اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 کم خونی و تیرویید کم کار ومشکلات رحمی باعث ریزش میشه همشو هم سونو رفتم هم آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارمفقط ذخیره آهنم پایینه
بهار۲۰۲۵ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 3639 پرسیدم چیزایی ک میگ من همشو آزمایش دادم مشکل ندارم فقط همین ذخیره آهنم پایینه ک گفت بشدت میتونه باع ... ریزیش مو میتواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد که برخی از آنها شامل موارد زیر هستند:1. ژنتیک: یکی از شایعترین دلایل ریزش مو، وراثت است. الگوی ریزش مو میتواند از والدین به فرزندان منتقل شود.2. تغذیه نامناسب: کمبود ویتامینها و مواد معدنی مانند آهن، زینک، و ویتامین D میتواند به ریزش مو منجر شود.3. استرس: استرسهای عاطفی و فیزیکی میتوانند باعث ریزش موی موقت شوند.4. هورمونها: تغییرات هورمونی، مانند آنهایی که در دوران بارداری، زایمان، یا یائسگی رخ میدهند، میتوانند بر روی ریزش مو تأثیر بگذارند.5. بیماریها: برخی بیماریها مانند بیماریهای تیروئید، آلوپسی آرهآتا (یک بیماری خودایمنی) و عفونتهای پوست سر میتوانند باعث ریزش مو شوند.6. مصرف داروها: برخی داروها مانند داروهای شیمی درمانی، داروهای ضد افسردگی و داروهای فشار خون میتوانند عوارض جانبی ریزش مو داشته باشند.7. استفاده از محصولات شیمیایی: استفاده مکرر از محصولات شیمیایی برای حالتدهی یا رنگ کردن مو میتواند به آسیب و ریزش مو منجر شود.اگر ریزش مو شدید است یا نگرانکننده به نظر میرسد، مشاوره با پزشک یا متخصص پوست و مو توصیه میشود تا علت دقیق بررسی و درمان مناسب انجام شود.
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 خب همین اهن پایین علت کم خونی هم هست دیگه نه دیگ ذخیره آهن با آهن معمولی فرق داره کمبود اهن یعنی همون کم خونی اما کمبود ذخیره آهن کمخونی نیس خونم در نرمال ترین حالته
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 ریزیش مو میتواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد که برخی از آنها شامل موارد زیر هستند:1. ژنتیک: یکی از ... همون ذخیره آهن و ویتامین دی کمه
هدییییییییییی عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 همشو هم سونو رفتم هم آزمایش دادم هیچ مشکلی ندارمفقط ذخیره آهنم پایینه پس همون یمدتی دارو بخوری خوب میشی .علائم دیگ هم داری؟ اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
dokhi_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1401/01/10 تعداد پست: 4767 پس همون یمدتی دارو بخوری خوب میشی .علائم دیگ هم داری؟ بیحالی ، سرد بودن کف دست و پا هم دارم ک از علائمشه
هدییییییییییی عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 4577 بیحالی ، سرد بودن کف دست و پا هم دارم ک از علائمشه انشاالله خوب میشی اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم