2777
2789

علائمت جیه

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

دکتر تشخیص داده ؟ دارو مصرف می‌کنی ؟ یا صرف اینکه خوشحال نیستی فکر می‌کنی افسرده ای ؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر تشخیص داده ؟ دارو مصرف می‌کنی ؟ یا صرف اینکه خوشحال نیستی فکر می‌کنی افسرده ای ؟

باورت میشه دکتر رفتم ولی خوب نشدم نیمدونم چرا ینی ایقد شدیده نمیدونم چیکار کنم خانوادمم کمکم نمیکنم🥲

امیدوارم خوب شی واقعا درد بدیه

تازه من دو تا بچه کوچیک دارم سومی هم چند روز دیگه دنیا میاد روحیم داغون

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲

افسردگی علت داره عزیزم بگرد علتشو پیدا کن

ریشه رو پیدا کنی درمان اسون میشه

و اینکه حتما باشگاه برو ورزش کن

هدف گذاری کن 

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

بنظر من حتما یه دکتر برو چون حق تو نیس اینجوری باشی گلم

دارو مصرف میکنم ولی بی فایدس خیلی خستم

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
دارو مصرف میکنم ولی بی فایدس خیلی خستم

میتونی خودتو سرگرم کنی

زیاد فکر کردن دردو بیشتر میکنه اگر افکار منفی اومد سراغت سریع خودتو به یه چیزی سرگرم کن و به فکر اینده بچه هات و خودشون باش این میتونه حالتو خوب کنه و شکر گذاری هم همینطور توکل کن به خدا گلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز