2777
2789

بیااااااید بیااااید

چه ورزشی انجام میدین؟ دوست دارید درمورد رژیم راهنماییتون کنم؟ برنامتون درمورد لاغری چیههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

سلام قدرتی هوزای باهم کارمیکنم رژیم هم کالری شماری فست رو دارم 

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام قدرتی هوزای باهم کارمیکنم رژیم هم کالری شماری فست رو دارم

بههه بههه هوازی مورد علاقمهههه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

آقا من ۴ماهه کالری شماری وفست انجام دادم ۱۴تا کم کردم جدیدا دیگه نمیتونم رعایت کنم خسته شدم امروز کلی نون برنج کیک وشیرینی خوردم میخوام بدونم کالری برای تثبیتم چنده

قد ۱۶۰  وزن ۶۸   همیشه ۱۲۰۰تا میخوردم با ورزش یا ۴۰دقییه ایروبیک یا ۱ساعت پیاده روی تند

لایک نکن پدر بیامرز

من خیلی اضافه وزن دارم و مشکلم اراده اس . خیلی از خودم ناامیدم

ریزه خواری دارم .‌پر خوری عصبی دارم . گشنه ام نباشم ولی ناراحت باشم باید حتما یه چیزی بخورم . 

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
آقا من ۴ماهه کالری شماری وفست انجام دادم ۱۴تا کم کردم جدیدا دیگه نمیتونم رعایت کنم خسته شدم امروز کل ...

تو رو خدا منو راهنمایی کنن. فست چطوری و چند روز انجام دادی 

پس چرا من روزه میگرفتم اصلا کم نکردم مگه مثل فست نیس

حق الناس کل زندگی رو میریزه بهم 
یه رژیم راحت بگو

والا رژیم خالی راستیتش یکم مضره برای بدن یه ورزش هرچند کم ترین و کوچیک ترین باید درکنارش باشه

صبحونه نون سنگک با پنیر سیاهمزگی باشه خوبه

نهار ۸ قاشق برنج با چهار قاشق خورشت

میان وعده رو اول بعد از ظهر ی میوه بخور بعد غروب ی شیر و عسل بخور که احتمالا دیگه سیر میشی شام نمیخوری

شامم اگر شیر نخوردین ترجیحا برنج نباشه

دوغم نخورید شکم باد میاره

در کنار پیاده روی محشره

تو رو خدا منو راهنمایی کنن. فست چطوری و چند روز انجام دادی پس چرا من روزه میگرفتم اصلا کم نکردم مگه ...

من فست رو ۴ماه کامل پشت سرهم گرفتم اصلا اون وسطا هم تقلب نکردم ساعت ۸شب شامم رو میخوردم تا فرداش ساعت ۱۲جز چایی وآب خالی هیچی نمیخوردم یعنی ۱۶ساعت ناشتا بودن حتی بعضی روزا تا ساعت ۲ظهر هم صبر میکردم

لایک نکن پدر بیامرز
آقا من ۴ماهه کالری شماری وفست انجام دادم ۱۴تا کم کردم جدیدا دیگه نمیتونم رعایت کنم خسته شدم امروز کل ...

اخ اخ اخ اخ

باید ی روز استراحت برای خودت بذاری دیگه

به قول ی استادی که میگفت اگه روز استراحت نذارید بدنتون گشنه میشه دیگه قاطی میکنه🤣🤣🤣

مثلا در ماه ی روز مشخص کن که خوراکیای مورد علاقه و سنگینتو بخوری تا دیگه هم هوست گرفته بشه هم رژیمت حفظ بشه

به خودت فشار بیاری اینجوری بدن قاطی میکنه دیگه