2777
2789
عنوان

بنظرتون ادم پر دل و جراتی ام یا ن

84 بازدید | 15 پست

کسایی ک اذیتم کردن مردای بالای ۴۰سال بودن 

ولی منی ک ۲۲سالم بود جوری اذیتشون کردم ک کلا خط شونو عوض کردن 

ی مثالش اینکه عکس عزیزشو پخش کردم با عنوان ناجور 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ادم با دل و جرعتی نیستی ببخشید ناراحت نشو کله شقی

تو ۲۲ساله چرا باید در ارتباط با مردای ۴۰ ساله باشی ؟؟؟

و اینکه فک نکن اینکارارو کردی زرنگی هرچیزی عواقبی داره 

سرنوشت اون دختر لرستانی بخون بابت یه استوری فحش ب مادر یکی دادن چه اتفاق وحشتناکی براش افتاد

اونم قطعا اولش فک کرده چقد شجاعه

ولی حادثه خبر نمیکنه یه بار اتفاق میفته 

نه ادم با دل و جرعتی نیستی ببخشید ناراحت نشو کله شقیتو ۲۲ساله چرا باید در ارتباط با مردای ۴۰ ساله با ...

چ ارتباطی بابا 

کارفرمام بود پولمو نداد ازار اذیتمم کرد باید بوسش میکردم ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من کی طرف اونو گرفتمگور بابای اون من نگران خودتم عزیزم سنت کمه برات دردسر درست نکنن

ببین همش اگهی میزارن تو دیوار افرادی ک تو همون صنف هستند و رفیق هاشن بنظرت از این طریق میخان منو بکشونن اونجا ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
من کی طرف اونو گرفتمگور بابای اون من نگران خودتم عزیزم سنت کمه برات دردسر درست نکنن

بعد ی چیزی من عکس عزیزشو پخش کردم چرا هیچ واکنشی نشون نداد ب گوشش رسیدا ولی هیچ کار نکرد چرا واقعا ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 
بعد ی چیزی من عکس عزیزشو پخش کردم چرا هیچ واکنشی نشون نداد ب گوشش رسیدا ولی هیچ کار نکرد چرا واقعا ؟ ...

شاید وایساده ب وقتش انتقام بگیره 

یه مدت طرفش نرو 

اگه هم زنگ زد بیا فلان جا مثلا پولتو بدم تنها نرو 

شاید وایساده ب وقتش انتقام بگیره یه مدت طرفش نرو اگه هم زنگ زد بیا فلان جا مثلا پولتو بدم تنها نرو

قید پولمو زدم فقط میخاستم اذیتش کنم اونم ن بخاطر پول بخاطر ازارهای روانی ک بهم داد بخاطر اینکه پشت سرم بدگویی کرد ک خرابم و... بخاطر تهمت هاش تهمت هاش برام سنگین بود 

هرچه در جستن آنی ،آنی