2777
2789
عنوان

تو رو خدا مامانا جواب بدین

114 بازدید | 17 پست

خانوما پسرم  3 سالشه هر روز یکی دوبار حالت تیک پلک میزد بعد داشت با پد آرایشی من بازی میکرد نمیدونم اونو زده به چشمش از چیه یکساعته که پلکشو حالت تیک پلک میزنه اعصابم بهم ریخته خب از چیه شستم هر کار کردم خوب نشد همین جوری داره پلک میزنه تو رو خدا از چیه امروز زیادم تو گوشی و تلویزیون نبود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم یه بار چشمش مالید به فرش تیک چشم پیدا کرد چشم پزشکی بردم گفت چیزیش نیست عصبیه یه قطره داد گفت بریز بگو خوب شد به مرور از بین میره خداروشکر خوب شد ولی خیلی طول کشید تا از سرش افتاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یکم چایی بذار سرد بشه پنبه بزن روش بکش رو چشماش یا بریز تو چشمش

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پسر منم یه بار چشمش مالید به فرش تیک چشم پیدا کرد چشم پزشکی بردم گفت چیزیش نیست عصبیه یه قطره داد گف ...

وای خدای من بچه شمام یهویی تیک گرفت خدا کنه از سر بچه ام بیوفته خدایا توکل بخودت

وای خدای من بچه شمام یهویی تیک گرفت خدا کنه از سر بچه ام بیوفته خدایا توکل بخودت

اره ولی خب بعد دو سه ماه خوب شد خودش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
به چی حساسیت داره اخه یهویی اینجوری بشه

بچه خواهر من هم اینطوری شد ولی چشماش قرمز شده بود بردن دکتر گفتن به لوازم ارایش حسایست داره دیدم نوشتی پد ارایشی گفتم خدایی نکرده به اون حساسیت نشون نداده باشه چشم خیلی حساسه

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود ❤️ ️