2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

144 بازدید | 19 پست

خانم هایی که سنتی ازدواج کردید تو چه مرحله ای از خواستگاری به همسراتون علاقه مند شدید؟؟

من از هیچکدوم از خواستگارام خوشم نمی اد

و هیچکدوم اونی نیستن که به دلم بشینه

تازه من خیلی در بند ظاهر نیستم

ولی هیچکدومشون نتونستن اندکی باعث شن من ازشون خوشم بیاد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

من همون جلسه اول تو اتاق که حرف زدیم ازش یه ارامش خاصی گرفتم ولی بعد چند جلسه نمیدونم کجا بود به خودم اومدم دیدم عاشق شدم رفته😂

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بار اول که شوهرم اومد خیلی ازش بدم میومد هیچگونه حسی نداشتم تا اینکه رفتیم توی مرحله آشنایی و شماره گرفتیم از هم البته فقط خواستگاری بود و نامزدی و... نکردیم چند وقتی صحبت کردیم اصلا بخوای نخوای حس خودش میاد

واقعا ایرادی داشتن؟یا نه اوکی بودن صرفا به دلت ننشسته

اینطوریم که اصلا دلم تنگ نمی شه

و پیش خودم می گم زودتر این چلسه هم صحبت کنم

یه دلیل منطقی واسه رد کردن پیدا کنم بهش جواب منفی بدم

راحت شم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

من همون جلسه اول تو اتاق که حرف زدیم ازش یه ارامش خاصی گرفتم ولی بعد چند جلسه نمیدونم کجا بود به خود ...

نه من خنثی خنثی هستم

.ازدواج کردید؟

من همیشه دوست داشتم همسرآیندم خصوصیات پسرداییم رو داشته باشه.دیگه وقتی خود پسردایی اومد خواستگاری کا ...

چه خوب

خوشبخت باشین

من بار اول که شوهرم اومد خیلی ازش بدم میومد هیچگونه حسی نداشتم تا اینکه رفتیم توی مرحله آشنایی و شما ...

حتی خواستگارامم با جلسات ییشتری که پیش رفته

هم به زندگی بعد ازدواج باهاشون فکر می کردم

خودم و تو اون زندگی یک ادمی می دیدم 

که از سر اجبار ازدواج کرده و قرار نیست باهاش خوشحال باشه

بله الان 8 سالی هست

خوشبخت باشین😍

اینطوریم که اصلا دلم تنگ نمی شهو پیش خودم می گم زودتر این چلسه هم صحبت کنمیه دلیل منطقی واسه رد کردن ...

چی بگم والا 

میگم یعنی تو ذهنت یه ادم ایده ال داری؟

کلا با اون ایده اله فاصله:دارن؟

یا نه اصلا چیز خاصی مد نظرت نیست 

عین لباس گرفتن من😂😂

میرم لباس فروشی طرف میگ چی میخواید 

میگم والا هیچی مد نظرم نیست فقط میبینم خوشم بیاد میبرم😂

حتی خواستگارامم با جلسات ییشتری که پیش رفتههم به زندگی بعد ازدواج باهاشون فکر می کردمخودم و تو اون ز ...

نه عزیزم به افکار منفی توجه نکن انشاالله کسی اومد که شرایط خوبی داشت تصمیم درستو بگیر

بخدا مرد اگه رفتار درست با یک خانوم رو بلد باشه امکان نداره اون زن جونشو نده براش

چی بگم والا میگم یعنی تو ذهنت یه ادم ایده ال داری؟کلا با اون ایده اله فاصله:دارن؟یا نه اصلا چیز خاصی ...

چرا یه ایده الی دارم

بوده اخرین خواستگارم که نصف بیشترش و داشت

اما به خاطر یک سری اخلاقیاتش ردش کردم

ولی انتظار داشتم حداقل اون به دلم بشینه و کمی هم شده ازش خوشم بیاد

ولی هرچی بیشتر می گذشت عیب های ظاهریش بیشتر به چشمم می اومد و برام چهرش زشت تر می شد🥲