faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 عنوان ازدواج سنتی 144 بازدید | 19 پست خانم هایی که سنتی ازدواج کردید تو چه مرحله ای از خواستگاری به همسراتون علاقه مند شدید؟؟من از هیچکدوم از خواستگارام خوشم نمی ادو هیچکدوم اونی نیستن که به دلم بشینهتازه من خیلی در بند ظاهر نیستمولی هیچکدومشون نتونستن اندکی باعث شن من ازشون خوشم بیاد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊 1404/02/05 | 00:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53495 من همون جلسه اول تو اتاق که حرف زدیم ازش یه ارامش خاصی گرفتم ولی بعد چند جلسه نمیدونم کجا بود به خودم اومدم دیدم عاشق شدم رفته😂 بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
زهرا_خانم_هستم عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 5433 من همیشه دوست داشتم همسرآیندم خصوصیات پسرداییم رو داشته باشه.دیگه وقتی خود پسردایی اومد خواستگاری کارم راحت بود سریع علاقمند شدم😅
aaaa_t عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 2590 من بار اول که شوهرم اومد خیلی ازش بدم میومد هیچگونه حسی نداشتم تا اینکه رفتیم توی مرحله آشنایی و شماره گرفتیم از هم البته فقط خواستگاری بود و نامزدی و... نکردیم چند وقتی صحبت کردیم اصلا بخوای نخوای حس خودش میاد
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 واقعا ایرادی داشتن؟یا نه اوکی بودن صرفا به دلت ننشسته اینطوریم که اصلا دلم تنگ نمی شهو پیش خودم می گم زودتر این چلسه هم صحبت کنمیه دلیل منطقی واسه رد کردن پیدا کنم بهش جواب منفی بدمراحت شم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 من همون جلسه اول تو اتاق که حرف زدیم ازش یه ارامش خاصی گرفتم ولی بعد چند جلسه نمیدونم کجا بود به خود ... نه من خنثی خنثی هستم.ازدواج کردید؟ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 من همیشه دوست داشتم همسرآیندم خصوصیات پسرداییم رو داشته باشه.دیگه وقتی خود پسردایی اومد خواستگاری کا ... چه خوبخوشبخت باشین 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53495 نه من خنثی خنثی هستم.ازدواج کردید؟ بله الان 8 سالی هست بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 من بار اول که شوهرم اومد خیلی ازش بدم میومد هیچگونه حسی نداشتم تا اینکه رفتیم توی مرحله آشنایی و شما ... حتی خواستگارامم با جلسات ییشتری که پیش رفتههم به زندگی بعد ازدواج باهاشون فکر می کردمخودم و تو اون زندگی یک ادمی می دیدم که از سر اجبار ازدواج کرده و قرار نیست باهاش خوشحال باشه 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 بله الان 8 سالی هست خوشبخت باشین😍 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊
من_یه_پرندم عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 6139 اینطوریم که اصلا دلم تنگ نمی شهو پیش خودم می گم زودتر این چلسه هم صحبت کنمیه دلیل منطقی واسه رد کردن ... چی بگم والا میگم یعنی تو ذهنت یه ادم ایده ال داری؟کلا با اون ایده اله فاصله:دارن؟یا نه اصلا چیز خاصی مد نظرت نیست عین لباس گرفتن من😂😂میرم لباس فروشی طرف میگ چی میخواید میگم والا هیچی مد نظرم نیست فقط میبینم خوشم بیاد میبرم😂
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53495 خوشبخت باشین😍 ممنونم بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
aaaa_t عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 2590 حتی خواستگارامم با جلسات ییشتری که پیش رفتههم به زندگی بعد ازدواج باهاشون فکر می کردمخودم و تو اون ز ... نه عزیزم به افکار منفی توجه نکن انشاالله کسی اومد که شرایط خوبی داشت تصمیم درستو بگیربخدا مرد اگه رفتار درست با یک خانوم رو بلد باشه امکان نداره اون زن جونشو نده براش
faty_k1380 مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 2695 چی بگم والا میگم یعنی تو ذهنت یه ادم ایده ال داری؟کلا با اون ایده اله فاصله:دارن؟یا نه اصلا چیز خاصی ... چرا یه ایده الی دارمبوده اخرین خواستگارم که نصف بیشترش و داشتاما به خاطر یک سری اخلاقیاتش ردش کردمولی انتظار داشتم حداقل اون به دلم بشینه و کمی هم شده ازش خوشم بیادولی هرچی بیشتر می گذشت عیب های ظاهریش بیشتر به چشمم می اومد و برام چهرش زشت تر می شد🥲 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊