2777
2789

خیلیییییی فشار خوردمممم 

میگفت تازههه ۶ ساله باهاشه اخه لاشی اخه نامرد اخه بی همه چیز ....  به اون دخترو دلش رحم کن  وقتی فهمیدم فقططط فحشش میدادم 

لاشی داشت مخ منم میزد از دهنش در رفت گفت....دختره باهاش رابطه.... داشته پ..ده هم نداره....

دخترای ساده اونایی ک فک میکنید ۵.۶ سال رابطه و رابطه بوق داشتن ینی میاد میگیرتتون این تاپیکو صدبار بخونید(:

کاربری دست دونفره🦋🌸

دقیقا اینقد از دست این عنترای بی همه چیز ضربه خوردم دلم واسه خودمو همجنسام میسوزه به اینا اعتماد میکنیم

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرای ایرانی همینن 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

هییی کاش گوش بگیرن💔

گوش ک نمیدن تازه ی عده میخورنت ب دروغ ک ن ما رابطه داشتیم و ازدواج کردیم خیلی هم عاشق همیم 

من وقتی با استارتر حرف میزنم و تو مخالف حرفمی د بخوای باهام بحث کنی مُرده و زنده اتو..... پس دهنتو ببند تا نبستمش واسه ات...

خود دخترام دلشون میخاد وگرنه نمیزارن کسی دست بهشون بزنه.‌

اگه یه پسر بخاد با قاشق داغ بزاره رو بدن قطعا جییییغ و داد میکنن نمیزارن. 

اما رابطه رو خودشون هم دلشون میخاد. دختری که بدون ازدواج رابطه داره باید عواقبشو قبول کنه. پس دلتون نسوزه.