2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۱۷

خب حتما پریود که شدی...

معمولا بعد از پریودی زیاد قد رشد نمیکنه ولی با این حال ورزش هایی مثل والیبال یا بسکتبال رو انجام بده

بارفیکس هم خیلی خوبه

خوابت منظم باشه و غذاهای مفید هم زیاد بخور

ان شاالله تا ۱۸ سالگی یکم دیگه قد بکشی

ولی در مجموع خیلی اهمیت نده قدت چنده

به قول یکی همتت بلند باشه خوبه، نه قدت

همه انگشتای دست یه اندازه نیستن🙂

خب حتما پریود که شدی...معمولا بعد از پریودی زیاد قد رشد نمیکنه ولی با این حال ورزش هایی مثل والیبال ...

پریود که میشم  از ۱۲ سالگی شدم اما از اون موقع همین شد قدم دیگ رشد نکرد از دوستام و همکلاسیام خجالت میکشم مصقرم میکنن

پریود که میشم از ۱۲ سالگی شدم اما از اون موقع همین شد قدم دیگ رشد نکرد از دوستام و همکلاسیام خجالت ...

آره منم همینو میگم

کلا بعد از پریودی قد رشد چندانی نمیکنه ولی بازم شاید بشه در حد ۵ سانت بلندتر شد

هر کسی هم که مسخره ات کرد تو محل نده، از کمبودشونه

آره منم همینو میگمکلا بعد از پریودی قد رشد چندانی نمیکنه ولی بازم شاید بشه در حد ۵ سانت بلندتر شدهر ...

محل نمیدم اما جوری رفتار میکنن که ادم فکر میکنه با چهار پنج تا ابتدایی سر و کله میزنه

کاش یاد بگیریم آدما رو بخاطر این مسائل الکی مسخره نکنیممتاسفانه حتی نسل ما که خیلیییی ادعای روشنفکری ...

ببین حرف درسته  ما که دهه ی ۸۰ هستیم  اینجوری نیستیم ولی بچه های ۹۰ خیلی رو اعصابن