موچی_شکلاتی مدیر عضویت: 1401/04/10 تعداد پست: 695 عنوان قدتون چنده | مشاهده متن کامل بحث + 3054 بازدید | 127 پست راضی هستین یا نه؟ و اینکه تا چه سنی رشد کردید 1404/02/05 | 00:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترشاهسون عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 108 دوست منسوال تون سن رشد هستش یا سن فعلی؟گمونم دوستان دیگه دچار سوءبرداشت شدنآخه چطور تا این سن ها رشد قد داشتین!!!
yegane123123 عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 402 ۱۶۴م از خودم و قدم و قیافم و صورتم و هرچی ک مربوط ب خودمه راضیم (خودشیفته هم خودتونید 😂😂)
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 500 چطور تا ۲۴ سالگی رشد قد داشتین؟🤔🤔🤔 برای خودم هم عجیب بود اما ۲ سانت افزایش قد داشتم با وجود اینکه دو تا زایمان هم داشتم تو ۲۱ و ۲۳ سالگی و مدام هم قد و وزنم چک میشد. فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃
دخترشاهسون عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 108 برای خودم هم عجیب بود اما ۲ سانت افزایش قد داشتم با وجود اینکه دو تا زایمان هم داشتم تو ۲۱ و ۲۳ سالگ ... چه جالبماشاءالله
دخترشاهسون عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 108 برای خودم هم عجیب بود اما ۲ سانت افزایش قد داشتم با وجود اینکه دو تا زایمان هم داشتم تو ۲۱ و ۲۳ سالگ ... معمولش این هستش که خانما بدن شون بهم می ریزه بعد از زایمان، کوتاه تر میشن ولی بلند نشنیده بودمچه جالب
ماهنورم عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 205 برای خودم هم عجیب بود اما ۲ سانت افزایش قد داشتم با وجود اینکه دو تا زایمان هم داشتم تو ۲۱ و ۲۳ سالگ ... مکمل خاصی مصرف نمیکرید؟
نیلوفر۷۳ عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 500 مکمل خاصی مصرف نمیکرید؟ نه چیز خاصی نمی خوردم همون مکمل های مخصوص بارداری بود فقط فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 صلوات زیاد بفرست دوستم حالت خوب میشه دعات هم مستجاب میشه ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃