2821
2789
عنوان

جاری روانی 😡😡😤😤

330 بازدید | 19 پست

یک جاری دارم واقعا روانی و داره درمان میشه 

مثلا از کنارش رد میشه میگه چرا اینجوری رد شده 

چرا منو اینجوری نگاه میکنه چرا اینجوری نشسته میخواستی جلب توجه کنیه چرا به من نگفتی سلام 

اینارو چند بار میپرسه پشت سر هم 

با ما اینجوری با برادر شوهرم بدتره میرم بیرون 

به برادر شوهرم میگه تو چشم داری به زنه 

تو به اونجا نگاه کردی 

سر رابطه برادر شوهرم میخواست طلاق بگیره 

اما آشتی کرد 

من یک استوری گذاشتم درباره جاری هی پیام میده چرا به من توهین کرده اخه کی به تو توهین کرد

چکار کنم عصبی شدم.

کاش زودتر شفا بیبینه روانی شدم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی میدونی مشکل داره چرا استوری منظور دار میذاری حالا منظورت با اونم نباشه نباید میذاشتی

توام کرم میریزیا😂

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

چیز بدی نبود

وقتی حساس شده نسبت ب همه چیز تو هم باید محتاط رفتار کنی 

اصلا کار ب طایفه شوهر نداشته باش 

اینا سالم هم باشن مشکل سازن چ برسه ب تحت درمانش

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
چه کرمی

استوری

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.