2789
عنوان

تهیونگ کشیدم

193 بازدید | 8 پست

از ۶ سالگی عاشق نقاشی بودم بدون کلاس رفتن نقاشی میکردم کاش نقاش میشدم حداقل این تنها هنری که بلدم چرا به حرف مردم رفتم دانشگاه رشته های فنی که بگن آره اینم درس خونده

زیبا بود

الآنم دیر نیست میتونی بری کلاس مطمئن باش یه نقاش موفق میشی ایشالا 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلاس برای اونایی ک استعداد ندارن من خودشکوفام

والا نمی‌دونم منظورم این بود که ادامه بده در سطح حرفه ای 

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ای جانمم خیلی خوبههه

منم عاشق نقاشیم ولی در حال حاضر پزشکی میخونم و هیچ علاقه ایم بهش ندارم...انگار هیچ چیزی توی دنیا سر جای خودش نیست همشم بخاطر حرفهای بیخود مردمه که الکی برای خودمون مهم و گنده اش کردیم🥲

ای جانمم خیلی خوبهههمنم عاشق نقاشیم ولی در حال حاضر پزشکی میخونم و هیچ علاقه ایم بهش ندارم...انگار ه ...

میدونه حق داری وقتی تو جهان سوم فقط پزشک ها گنده مملکتن مادرها پز میده بچمون پزشکه حق داره 

کی میدونه هنر چیه الان ونگوگ ببین تو جهان غرب و حتی شرق آسیا هنر چقدر اهمیت داره و رشته های دیگه 

اما اینجا چی کدوم مادری پز میده بچه ام مهندس آی تی برنامه نویسه چه میدونن اون گوشی تلوزیون این سایت اینترنت رو کیا خلق کردن این نسل بیسواده