2777
2789
عنوان

حسابداری

85 بازدید | 12 پست

بچه ها من ترم اول حسابداری ام 

بیشتر درسا متوجه نمیشم استاد درس میده و چندتا از استادا جزوه نمیدن میشه کمک کنی بگید چیکار کنم؟ 🤕

- خدایا ما به دیدن معجزه‌ های تو در لحظه‌های نا امیدی ، سخت محتاجیم . 🌱🤍﮼‌
فیلم کمک آموزشی ببین

از کجا هیجا کامل نیست 

شما جزوه ای برای ریاضی عمومی ندارید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنرستان این رشته رو مسخونم

صد درصد از کسی که از دانشگاه این رشته رو میخونه جلوتر هست ادم

تو چیا مشکل داری؟

اگه میبینی سختته کلاس جدا بگیر اصول و مفاهیم اولیه بدهکار بستانکار رو کامل یاد بگیری چون درس های دانشگاه گسترده هستن

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

از کجا هیجا کامل نیست شما جزوه ای برای ریاضی عمومی ندارید؟

معمولا اول این رشته باید چند واحد ریاضی بخونی بعد دیگه نداری

اگه برات مقدور هست کلاس ریاضی بگیر

میشه واسه حاجتای تو دلم یه صلوات بفرستی؟🌹🌸🙂

من هنرستان این رشته رو مسخونمصد درصد از کسی که از دانشگاه این رشته رو میخونه جلوتر هست ادمتو چیا مشک ...

اصول متوجه میشم 

ریاضی عمومی ام اوکیه سرکلاس منتها استاد قاطی پاتی درس میده جزوه ام نمیده اصلا ن نمونه سوال حل میکنه 

معمولا اول این رشته باید چند واحد ریاضی بخونی بعد دیگه نداریاگه برات مقدور هست کلاس ریاضی بگیر

نمیتونم متاسفانه 

عزیزم ریاضی عمومی سخت نیست از آپارات فیلم هر مبحث‌ رو ببین اگر ریاضی عمومی رو برای خودت سخت کنی پس چ ...

سخت نیست برام گفتم ک متوجه میشم کامل اما استاد جزوه نمیده و منبع ندارم از روش بخونم و من کمال‌گرام باید جزوه ام کامل باشه توی آپارات فیلم دیدم اما کامل نیستش

[QUOTE=379971399]سخت نیست برام گفتم ک متوجه میشم کامل اما استاد جزوه نمیده و منبع ندارم از روش بخونم و من کمال‌گرام ب ...[

خب همزمان که فیلم میبینی جزوه هم بنویس 

بعد اصلا نیازی ب جزوه نداری همون فیلم انقدر کامله که بعد دیدنش دوتا نمونه سوال حل کنی راحت میتونی۱۹،۲۰ بشی

[QUOTE=379971399]سخت نیست برام گفتم ک متوجه میشم کامل اما استاد جزوه نمیده و منبع ندارم از روش بخونم ...

نمونه سوال از کجا میتونم پیدا کنم؟ 

نمونه سوال از کجا میتونم پیدا کنم؟

کانال و گروه های تلگرامی 

حتی خود گوگل هم سرچ کنی بالا میاد

من پیام نور درس میخونم هیچ کلاسی برگزار نمیشه با کلیپ دیدن و نمونه سوال حل کردن درسارو پاس میکنم

ترم اولی تجربه نداری طبیعیه ترمای دیگه کاملا نحوه درس خوندن دستت میاد