2777
2789
عنوان

خواهرم خواستگار داره

1145 بازدید | 45 پست

قبلا ازدواج کرده جدا شده بچه ی سندرومی داره الان قصد ازدواج مجدد رو داره باز هنوز هم با طرف اونقدرا اشنا نشده 

لطفا نگید که به تو چه ما خانواده ایم چه تو غم چه تو شادی نمیتونم وایسم دوباره بدبخت کنه خودشو

دوتا خواستگار پیدا کرده یکیشون خیلی وقته میاد میره پزشک عمومی تا الان ازدواج نکرده مادرش خیلی ناراضیه 

یکی هم هست یه بچه داره و کامیون داره این یکی سنتیه 

گیرهم داده میخوام ازدواج کنم هرچی میگیمدیکم اشنا شو میگه گیر بدید شانسی با یکی عروسی میکنم

مادر اون اقا پزشکه خیلی ناراضیه بعد دیدن خواهرزادم بیمارستان بستری شداز فشارعصبی

لطفا نظرتونو بدید بهش حتما نشون میدم

تاپیک هم میبندم بعد از یکم راهنمایی دیدن تاپیکم میبنذم که یه وقت فکرنکنین برای پربازدیدی دروغه و اینا 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید به مشکلاتی که ممکنه اون مادر ناراضی درست ‌کنه عمیقا فکر کنهشوخی نیستخیلیا زندگیو به هم میزنن

دقیقا

خیلی دلم برای خواهرزادم میسوزه چون باباش اصلا پیشش نیست جس میکنم اون فرد اول ممکنه مامانش بچه رو اذیت کنه

قطعا پزشک با شرایط بچه جور تره و خب خودشم خواهانهحالا مادر هم راضی میشه ولی راننده اونم سنتی نه

منم موافقم خودشم خیلی اون اقارو بیشتر میپسنده ولی مادرش خیلی اذیته همش میگه تو پسر مجردی نمیدونم چرا باید با زن بچه دار عروسی کنی اونم بچه ی مریض

میترسم بچه اذیت شه 

اشتباه میکنه عجله کنه دوباره شکست میخوره بازم براش خواستگار میاد کامیون دار بچه دار و کلاااااا بیخیال شه پزشک مادرش راضی نیست خودشم معلوم نیست چطور ادمی ریسکش بالاس اصلا خانواده طرف راضی نباشن به جای خوبی نمیرسه

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

اشتباه میکنه عجله کنه دوباره شکست میخوره بازم براش خواستگار میاد کامیون دار بچه دار و کلاااااا بیخیا ...

منم به نظرم صبرکنه

مادرش خیلی ناراضیه یه چیز عجیبی

نظر خود دکتره چیه؟ با وجود مخالفت مادرشخواهرت با هیچکدوم آشنا نشده یه تایم که اخلاقاشونو ببینه؟

چرا با دکتره اشنا شده همو مثلا دوست دارن ولی مادر اقا دکتر خیلی نارااااضیه خیلی گفته از طردت میکنم