2777
2789

گلم من برات ۱۰۰ تا ادرکنی نذر کردم امیدوارم مشکلتون حل شه 🤲🏻💚

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم اما هرچی هست امیدوارم بشه واست

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

گلم من برات ۱۰۰ تا ادرکنی نذر کردم امیدوارم مشکلتون حل شه 🤲🏻💚

چقدر تو خوبی دختر :) 🙃😭 خیلی ممنونم ازت 

امیدوارم که بشه 

اگر بشه زندگیم بهشت میشه 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

خدایا تورو به بنده هات محالم ممکن کن 🙃😭

ممکن میشه ازته دل بخای وصلاح باشه شک نکن

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چقدر تو خوبی دختر :) 🙃😭 خیلی ممنونم ازت امیدوارم که بشه اگر بشه زندگیم بهشت میشه

امید تو از دست نده خدا بزرگه 

انشالله که گلم هر چی توی دلت هست برات درست شه و به مراد دلت برسی برات دعا میکنم گلی🧡🫀

فقط 37 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

یه تاپیک دارم درباره شماره حرم امام حسین اونو بخون کمکت می‌کنه🙂💕

خیلی زنگ زدم ولی هیچی نشد :) 

کاش اگر هم صلاح نباشه خدا صلاحش کنه:)

چی بگم ایشالله هرچی هست بش برسی زوتر و ممکن شه برات

به نیت شما آیت الکرسی میخونم ایشالا به حاجت دلتون می‌رسید🙂

برام دعا کن 🙃😭 اخرین امیدم خداس 🙃😭

امیدوارم برسم