2777
2789
عنوان

شوهرش فوت کرد خیلی ریییییلکس

288 بازدید | 12 پست

خوابیده بودم ساعت پنج یکی درو زد واحد بغلی بود گف ز بزن اورژانس 

رفتم دیدم شوهرش افتاده توی بالکن 

سه تا دختر داره زنه ۳۴سالشه

گف بااین صیغه بوده ازش بچه دار شده

دوتا دختر دیگه اش هم هر کدوم از ی مرد

باورتون میشه توی تهران بچه های این زن حتی مدرسه نمیرن

مقصر مادره بخدا 

گف دختر دومی رو با ی مرد متاهل دوس شده حامله شده یارو ولشون کرده

طلاق اونقدری بد نیس ک این زن هر اشتباهی رو مرتکب شده

حالا خودش با سه تا دختراش خونه موندن شوهره ام ک برد امبولانس

قصدم تمسخر نیس کاش ادما با زندگی بچه بازی نکنن

هدفش از زندگی ی چیز دیگس

بعد مدتی میره سراغ ی سوژه جدید 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنیا رو‌گوه ورداشته

ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شوهرش مرد؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

اون مادر نیست ،فقط یک ...‌‌هست ،دلش نمیسوزه دوروز دیگه زندگیش رو روی سر یک نر دیگه سوار میکنه .دختره ...

اره بزرگه ۱۵سالشه دومی ده مدرسه نمیرن

میگم مراقب دخترت باش راهی ک رفتی رو بهش یاد نده میگه بردمش دکتر گف دختره😵‍💫😵‍💫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز